Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    12. Svibanj 2014. 12:45

...meni se svida Tibor! super mi je to ime
    a i Damjan je isto super !!

beag
    12. Svibanj 2014. 15:28

definitivno je u uzem izboru  mislim da cemo na kraju izvlaciti iz sesira hehe

bjap
    12. Svibanj 2014. 15:35

Da. Mi ćemo na par-nepar morati!

Tina0208
    12. Svibanj 2014. 19:09

hm...na ime Damjan se odmah sjetim na onog zlikovca iz Tajni...al svida mi se ime...

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    12. Svibanj 2014. 20:08

Ja sam htijela ime Damjan za svog decka ali tati se vise svidalo Jan pa sam popustila  ali da nije Jan bio bi Damjan 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

tonka28
    12. Svibanj 2014. 21:57

Prvi sin je Luka ,drugo je na putu,al još neznamo spol ,ako bude curka biti će Veronika ,ako bude dečkić biti će Petar ....Dragi i ja dogovorili se bez problema

piper
    13. Svibanj 2014. 10:14

Naš mišek će se zvati Mihael (MM je htio Mihovil al meni je Mihael nekako modernije i ljepše)...a da je cura bila bi Anastazija (iako je meni ljepše Nastja i to ime sam si zapikirala još prije 10ak godina ali MM je ipak više za Anastazija)

tak da smo napravili kompromis u svakom pogledu

DarijaZ
    13. Svibanj 2014. 10:48

...a kaj kazete na ime Ulla??
    doktorica kod koje sam jucer bila se tak zove, bassam  je pitala za ime, kaze da je to nordijsko ime, al da nema neko znacenje...meni se bas svidja... doduse, ja volim cudna imena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.