meni se cak svida i Leonardo, ali mM kaze predugo :)
voljela bih neko snaznije ime, nisam bas fan kratkih slatkih imena
za sad se slazemo oko 2 imena,ali s obzirom na moje hormone u trudnoci nisam uopce odlucna pa stalno govorim vidjet cemo jos :))) nikako da potvrdim hehe
Mja djeca sva imaju duga imena prvi sin Viktor drugi sin Antonio i sad kad se rodi moja mala princeza ce se zvat Anamarija.
Ja da čekam curicu, bila bi Iris, ili Gloria. Sviđaju mi se ta imena...
I ako bude bilo curica u našem životu bit će jedno od ta dva imena...
Krešimir 19.08.2014. <3
beag a koja su to dva imena oko kojih se dvoumite??
Laura 21.08.2014 :-*
Da beag, podijeli to s nama. Mi isto nismo odlucili. Ja se pokusavam pomirit sa imenom Petar da napokon nesta bude po muzevom
hehe, mM se ne dvoumi, njemu su ok oba, ja sam glavni problem jer mi ni jedno jos nije sjelo da kazem to je to def. tibor i leon. mozda sam vise za T. jer mi je L. malo precesto ime, iako lijepo, i T.mi je malo snaznije ime, svida mi se, ali nema nadimka, a fora mi je kad su klinci da ih iz milja mozes zvati nadimkom:)) a mm bas suprotno misli, jer sam ima dugo ime i cijeli zivot ga zovu skraceno nadimkom :)
Pricekaj onda jos malo, mozda ti sjedne nesto, ili se naviknes na neko od ova dva. Moj muz isto ima dugacko ime ali nitko ga ne zove skraceno jer on to ne dozvoljava. Al eto, Petar je kratko ime a mamac za nadimke.
U tvom uzem odabiru Leon mi je ljepse, inace sam za njeznija imena, a mm za snaznija...
Tibor - DIVNO!!! I Leon je lijepo, ali Tibor je bilo jedno od imena koje smo razmatrali neko vrijeme mm i ja.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji