Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    09. Svibanj 2014. 20:08

da ja cekam sina, bio bi Leon 

beag
    11. Svibanj 2014. 09:43

meni se cak svida i Leonardo, ali mM kaze predugo :) 
    voljela bih neko snaznije ime, nisam bas fan kratkih slatkih imena 

za sad se slazemo oko 2 imena,ali s obzirom na moje hormone u trudnoci nisam uopce odlucna pa stalno govorim vidjet cemo jos :))) nikako da potvrdim hehe

antonio
    11. Svibanj 2014. 10:33

Mja djeca sva imaju duga imena prvi sin Viktor drugi sin Antonio i sad kad se rodi moja mala princeza ce se zvat Anamarija.

MarijaŠ
    11. Svibanj 2014. 11:41

Ja da čekam curicu, bila bi Iris, ili Gloria. Sviđaju mi se ta imena...
    I ako bude bilo curica u našem životu bit će jedno od ta dva imena...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    11. Svibanj 2014. 16:52

beag a koja su to dva imena oko kojih se dvoumite??

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    12. Svibanj 2014. 09:08

Da beag, podijeli to s nama. Mi isto nismo odlucili. Ja se pokusavam pomirit sa imenom Petar da napokon nesta bude po muzevom 

beag
    12. Svibanj 2014. 09:38

hehe, mM se ne dvoumi, njemu su ok oba, ja sam glavni problem jer mi ni jedno jos nije sjelo da kazem to je to def.  tibor i leon. mozda sam vise za T. jer mi je L. malo precesto ime, iako lijepo, i T.mi je malo snaznije ime, svida mi se, ali nema nadimka, a fora mi je kad su klinci da ih iz milja mozes zvati nadimkom:)) a mm bas suprotno misli, jer sam ima dugo ime i cijeli zivot ga zovu skraceno nadimkom :)

bjap
    12. Svibanj 2014. 09:45

Pricekaj onda jos malo, mozda ti sjedne nesto, ili se naviknes na neko od ova dva. Moj muz isto ima dugacko ime ali nitko ga ne zove skraceno jer on to ne dozvoljava. Al eto, Petar je kratko ime a mamac za nadimke.

U tvom uzem odabiru Leon mi je ljepse, inace sam za njeznija imena, a mm za snaznija...

Iskrica1347
    12. Svibanj 2014. 11:14

Tibor - DIVNO!!! I Leon je lijepo, ali Tibor je bilo jedno od imena koje smo razmatrali neko vrijeme mm i ja.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

beag
    12. Svibanj 2014. 12:09

a kako vam se cini ime Damjan ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.