Kad sam saznala da sam trudna, mm je bija uvjeren da ce bit curica pa sam ja rekla da bi onda za curu mogla ja birat, a za muskica on (virovala njegovom instiktu, a ne mom ), on se slozija i ja san rekla da bi Leona, a on Ivano...prije smo se slozili da necemo davat imen po starcima. i dodje uzv, kaze dr. musko je...onda je mm reka da bi on da ime Ivan, a ja ni cut. Bilo je tu suza i svega...nisam tila jer mu otac i sestra imaju takvo ime, a uz to je precesto...i kako bi ja plakala svaki put kad se tema spomene, rekli smo a cemo u 39tt to dogovorit i ja usput natuknila da mi je Roko lipo (inace zastitnik mista odakle mu je mama)...i tako ja u 36tt zavrsim u rodilistu bez imena i u svim onim mukama, pita mene mm, nismo dogovorili ime za dite, oce bit Roko...i eto sad roko spajki u mom narucju..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Imamo sina Nou, kcer Enu i sada su mi rekli da nosim trece curicu..dvoumili smo se izmedu Una i Ema..al nasa mala ekipa odlucila da se seka zove Ema.
:)
Mi se jos uvijek dvoumimo između Davida,Karla,Emanuela i Noe??iako je prevagnilo sad amo na Noa ili David??hm... sta vi mislite koje je po vama ljepše?meni se sviđa Noa,muzu David...
prvi nam je bebac,i on veli ajd ja cu prvom dati ime,a ti drugom(posto se ne mozemo dogovoriti)...
Cure, hvala na mišljenju i potpori.
MarijaŠ, to je jako lijepo od tebe što si tako htjela, naravno da je tvom mužu drago, vjerojatno je i sam to priželjkivao. Meni je za vrijeme trudnoće poginuo rođak i moji su me malo forsirali da dam ime po njemu, ali nekako nemam snage, iako je ime jako lijepo i bio je divna osoba, ali ja en mogu, presvježe mi nekako.
Cedevita, meni je uz Adriana David bio favorit, ali ne mogu dati to ime jer mi se bivši tako zvao. Lijepo je i Noa, čak sam predložila to ime mužu, ali on nije htio. Kako god odlučite nećete pogriješiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji