Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bettyboop
    05. Svibanj 2014. 14:48

Moja curica se zove Nela. Zapravo, čim sam saznala da sam trudna Nela mi je došla kao jedini mogući izbor. U 4 mj trudnoće dr je rekao da se ne vidi dobro al sumnja na dečka, ja sam samo promucala: neće biti Nela???!!! Tata u početku nije htio ni čuti za to ime al nije imao baš pravo glasa, većini prijatelja se ime nije pretjerano svidjelo al mene to baš i nije zanimalo. Morala je biti Nela. Sad sam opet trudna i još je rano za ime al nemam neku "viziju". Par imena mi se ističe al ništa sa onim posebnim prizvukom i osjećajem dok ga izgovaram. Ima vremena...

bjap
    05. Svibanj 2014. 14:56

Kad sam ja ostala trudna, čim sam vidjela crticu prošlo mi je kroz glavu da će biti cura i da će se zvati Sara. Ne znam zašto cura, navikla sam na muške bebe oko sebe više nego na curice, ali to je bio taj osjećaj. Dok se doktoru nije učinilo da će biti muško, i tako je ostalo. Al nema sad veze, valda će bit još koja beba kod mene!

bjap
    05. Svibanj 2014. 14:59

Hvala ti! Ja odustala od nagovaranja ćaće, carolla sretno s nagovaranjem!

beag
    06. Svibanj 2014. 10:31

meni su sva ta vasa imena lijepa  

bjap, i meni se vise svida Adrian,  ali i Petar je ok, no svakako da ce ga zvati Pero , Perica..pogotovo ako si na selu, iako smo mi sjecam se i u gradu decka iz razreda zvali Pero  od milja naravno! no isto tako Petar je sada prilicno popularno ime. hm hm.. slatke muke :)

beag
    09. Svibanj 2014. 10:19

kao sto sam rekla, kad saznamo spol bit ce lakse odabrati ime... i eto nas, saznali i sad smisljamo , ali ne ide bas samo tako haha i dalje sto M kaze meni se ne svida 
    nekako se stalno vrtimo oko istih ucestalih imena... meni se za sad najvise svida leon, ali cini mi se da ima jako puno djece s tim imenom, pogotovo u zg... 

ako imate neke prijedloge nemam  nista protiv, makar da mi nabrojite neka imena iz  svog okruzenja.. mozda nam neko ude u uho, a nismo ga se sjetili 

Tina0208
    09. Svibanj 2014. 11:53

evo onih koji se meni svidaju... Antonio, Erik, Mateo, Patrik i Borna. mozda ti koje zapne za uho...

Laura 21.08.2014 :-*

Iskrica1347
    09. Svibanj 2014. 13:18

Bokić. Moja prva curka se zove Paula (iako sam ja htjela PaVla, ali close enough). Za drugo smo mslili Patrik za dečka, Dora za curu - izgleda da nam Dora dolazi. :)
    Inače je meni super ime za dečka (osim Patrik) i Artur, Damjan, Tibor, Alan, Marin, Nikola... to je više manje to. Nemam baš puno muških favorita.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Iskrica1347
    09. Svibanj 2014. 13:21

Cedevita - meni su i Noa i David lijepa imena. Vidi što ti bolje paše uz prezime.
    Bjap  - Adrijan mi je bolje

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

chocolate
    09. Svibanj 2014. 14:23

Ja nisam za ova davanja imena po mamama, tatama, djedovima, bakama.. Ja sam radije za neko lijepo ime, kratko, zvučno a da nije često..
    beag meni je Leon super ime, a još mi se sviđa i Leo, Roko i Šimun me nekako u zadnje full privlači.. Nemam baš neki izbor muških imena, srećom dragi i ja smo se odma dogovorili za ime naše curice, bz imalo dogovaranja i premišljanja..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.