Imena za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    27. Travanj 2014. 17:10

Karmen mi je ostala u sjecanju kao jedna posebna djevojka....doduse, kad smo radile skupa, onda je jos imala samo Billy....od onda je nisam vidjela, al vidjela sam na fejsu da ima jos i Zorbu i Fridu...nisam se iznenadila imenima, vjerujem da su klinci super i da im imena pasu u potpunosti 

i.t.1.1.
    28. Travanj 2014. 10:12

Meni su najbolja klasična imena bez nekih trendi opcija.

Felicity
    01. Svibanj 2014. 08:58

Dogovor mene i muža je da on bira ime (jer je odpočetka, kako on kaže, osjećao da je curica)

Međutim ne mogu nikako da probavim taj njegov izbor već zadnjih 4mjeseca... On kaže samo ga ponavljaj i uć će u uši... al ne ide... Vivien

Ja sam zapela jako za Lora ili Tia al on ne želi ni čut...

Bojin se da će moje dite bit prvih misec dana bez imena i da će joj na kraju pripast neko eto,,, jer ga mora imat 

beag
    03. Svibanj 2014. 08:37

meni i dalje ne nadolazi pravo ime, stalno se nadam da ce biti lakse kad saznamo spol 

bjap
    04. Svibanj 2014. 19:15

E, evo mi se dvoumimo između imena Adrian i Petar. Adrian je moj prijedlog i želja već enkih 12 godina. Petar je muževa želja, meni to ime nije bilo lijepo ali nekako bih se mogla naviknut, no dva su problema: 1. nikada neće biti Petar (osim nama) već Pero ili Perica, 2. moj brat bi imao dva nećaka nazvana Petar - jednog sa ženine sestre i jednog od mene. I muž bi možda pristao na Adrian, a mene peče savjest...baš sam blesava..

DarijaZ
    04. Svibanj 2014. 22:40

Adrian....i nema te zasto peci savjest ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.