Karmen mi je ostala u sjecanju kao jedna posebna djevojka....doduse, kad smo radile skupa, onda je jos imala samo Billy....od onda je nisam vidjela, al vidjela sam na fejsu da ima jos i Zorbu i Fridu...nisam se iznenadila imenima, vjerujem da su klinci super i da im imena pasu u potpunosti
Dogovor mene i muža je da on bira ime (jer je odpočetka, kako on kaže, osjećao da je curica)
Međutim ne mogu nikako da probavim taj njegov izbor već zadnjih 4mjeseca... On kaže samo ga ponavljaj i uć će u uši... al ne ide... Vivien
Ja sam zapela jako za Lora ili Tia al on ne želi ni čut...
Bojin se da će moje dite bit prvih misec dana bez imena i da će joj na kraju pripast neko eto,,, jer ga mora imat
meni i dalje ne nadolazi pravo ime, stalno se nadam da ce biti lakse kad saznamo spol
E, evo mi se dvoumimo između imena Adrian i Petar. Adrian je moj prijedlog i želja već enkih 12 godina. Petar je muževa želja, meni to ime nije bilo lijepo ali nekako bih se mogla naviknut, no dva su problema: 1. nikada neće biti Petar (osim nama) već Pero ili Perica, 2. moj brat bi imao dva nećaka nazvana Petar - jednog sa ženine sestre i jednog od mene. I muž bi možda pristao na Adrian, a mene peče savjest...baš sam blesava..
Sortiraj odgovore
Najstariji