Heparinske trudnice

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

little baby

Broj poruka: 549

Prijavi adminu

Doktorica iz Vinogradske

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Amy_94

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

Bok svima!
    Imam pitanje , u postupku sam IVF nakon šta su uveli Fragmin 2500 uspješna implatacija,  rečeno je da se to ukida u 12 tt, međutim ja imam mutacije
    MTFHR A1298C homozigot
    PaI1 (4G/5G) heterozigot 4G/5G
    Mislim da je potrebno tokom cijele trudnoće,  a rekli su da to nije neka mutacija koja zahtjeva terapiju, da li da idem hematologu a kako čitam i oni su teški za prepisat terapiju, a sama kupovat ne mogu bez recepta.
    Hvala

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 UZV 🙏

little baby

Broj poruka: 549

Prijavi adminu

Ja imam najblazi oblik pa sam s obzirom na povijest i sve dobila odmah bez pogovora terapiju. Moja hematologica kaze,ona se sa zivotima ne zeli igrati. Ako moze pomoc a kod mene pomaze super. I dokazalo se da pomaze,mnogi ginekolozi smatraju da za te blage mutacije ne treba ali zasto je onda imamo i zasto se spontani dogadaju ili neke druge stvari? I ta blaga mutacija je opet trobofilija tako da. Ja imam super hematologicu koja se uopce nije premisljala oko terapije,i rekla je svaka trudnoca je s fragminima i kod mene andol jos do 35tj

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Bananica80

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Jel ima mozda koja da su joj uvedene samo heparinske injekcije a ne i aspirin/andol u ranoj trudnoci, do 12 tjedana? Ostalo mi je da sam negdje naletila da se aspirin ne preporucuje prije 12tt al ne znam jel zato sta je opasan il zato jer nema efekt?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.