Ima li koja trudnica da joj je ukinuta terapija nakon 36 tjedana trudnoce?
Ginekologinja u bolnici kaze da cemo ili tako, ili indukcija. Hematolog bi trebao odluciti. Nadam se da mi nece sad ukidati injekcije, radije biram indukciju. 😅Whaaat..zaaaasto?
Meni su rekli terapija do kraja ,i jos 6tjedana iza!Mene je isto iznenadilo, nije mi rekla zasto, nego je rekla sa se daju inace do 36. tjedna. Meni prva rijec o tome…
(I da za moje mutacije terapija nije potrebna!)
Ali buduci da ih je hematolog uveo, ona ih nece ukidati. Idem za tjedan dana kod njega pa cu reci da mi ne ukida. 🤣🤣🤣 on je meni vec rekao da se moram pikat i 6 tjedana nakon, necu da se sad predomisli 😅
Di vodis trudnocu? Citala sam o slucajevima trombofilije di je doslo do nezeljenih ishoda zbog ranijeg prekida terapije. Ja bi probala gurat do kraja heparin. Iako ako ti stvarno ne treba onda nije bed ni prekinut ranije. A indukcija sa 36 tt ako nije potrebna je isto bezveze jer je svakako bolje za bebu da se rodi kao terminsko dijete
Ima li koja trudnica da joj je ukinuta terapija nakon 36 tjedana trudnoce?
Ginekologinja u bolnici kaze da cemo ili tako, ili indukcija. Hematolog bi trebao odluciti. Nadam se da mi nece sad ukidati injekcije, radije biram indukciju. 😅Whaaat..zaaaasto?
Meni su rekli terapija do kraja ,i jos 6tjedana iza!Mene je isto iznenadilo, nije mi rekla zasto, nego je rekla sa se daju inace do 36. tjedna. Meni prva rijec o tome…
(I da za moje mutacije terapija nije potrebna!)
Ali buduci da ih je hematolog uveo, ona ih nece ukidati. Idem za tjedan dana kod njega pa cu reci da mi ne ukida. 🤣🤣🤣 on je meni vec rekao da se moram pikat i 6 tjedana nakon, necu da se sad predomisli 😅Di vodis trudnocu? Citala sam o slucajevima trombofilije di je doslo do nezeljenih ishoda zbog ranijeg prekida terapije. Ja bi probala gurat do kraja heparin. Iako ako ti stvarno ne treba onda nije bed ni prekinut ranije. A indukcija sa 36 tt ako nije potrebna je isto bezveze jer je svakako bolje za bebu da se rodi kao terminsko dijete
U vinogradskoj... ma ne bi ona mene inducirala sa 36, nego kao da prekinem s terapijom. 🙈🙈
A indukcija ce ici ako mi ne ukinu.
Nadam se da nece, ne zelim da se dogodi neko sranje sad na kraju. Imam hematologa za tjedan dana pa cu pricati s njim. Bas mi besmisleno da sad prekidam... cemu onda sve dosad?
A znas, po nekima trebam terapiju, a po ovoj ne... pa ti znaj. Ja bih radije isla na sigurno.
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Joj i ja sam na Vinogradskoj, msm tek za 2tjedna. Znaci njihova je praksa ipak indukcija ako smo na terapiji heparinom? Ili to ovisi od lijecnika na kojeg nabasamo😅😅
Ja terapiju heparinom ne mislim ukidat ni da mi Sv Petar kaze 😂 pricala sam o tom vec sa hematologom...on mi je tad rekao da je praksa dogovorena indukcija, ali sam se nadala da mozda to budem izbjegla. Ocito ne, a?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ti si isto bila tamo, ne znam tko ti je bio doktor, mene je dopala žž.
Dr kosec, odlicna doktorica. Nisu sve trombofilije iste.. al. Taj stav ili-ili (ili indukcija ili prekid terapije) je ??? Heparin se skoro uvijek uzima do kraja trudnoce a aspirin je taj koji se prekida sa 36tt. Iako vani cak ga i pustaju do kraja, a i kod nas neki lijecnici. Trazi drugo misljenje ili inzistiraj na nalazu hematologa
Joj i ja sam na Vinogradskoj, msm tek za 2tjedna. Znaci njihova je praksa ipak indukcija ako smo na terapiji heparinom? Ili to ovisi od lijecnika na kojeg nabasamo😅😅
Ja terapiju heparinom ne mislim ukidat ni da mi Sv Petar kaze 😂 pricala sam o tom vec sa hematologom…on mi je tad rekao da je praksa dogovorena indukcija, ali sam se nadala da mozda to budem izbjegla. Ocito ne, a?
Racunaj na indukciju jer smo rizicna trudnoca samim time sta smo na heparinu, i zbog opcije epiduralne. Al indukcija ne znaci da nece biti terminsko dijete - mene su inducirali u 39 tjednu i sve je super ispalo. Moja lijecnica u Vg je odmah rekla - heparin do kraja. No opet ja imam APS a ne klasicnu trombofiliju sa mutacijama koje su po nekima da za heparin a po nekima ne
Martina ma ja odmah pristajem na indukciju, samo nek mi heparin ne diraju. 😅
Vecina ginekologa (i primalje na tecaju) su mi rekli da u takvim slucajevima najcesce induciraju. Nemam problem s tim, ako moram, rijesit cemo. Samo me to za prekid terapije iznenadilo. Al vjerujem da mi hematolog to nece dirati, ako dosad nije spominjao.
Bananice ti si imala lijep, inducirani porod u vinogradskoj pa me to tjesi hahah. Nadam se da sre dobro ti i bebač!🥰
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji