Pitanje za cure koje koriste heparin :)
Na njemu sam od poz. bete, evo taman smo prosli 1. tromjesecje. Do sada nisam imala nekih vecih problema s pikanjem. Koristim Fragmin 5000 jedinica jednom dnevno.
Medutim, prosli tjedan jednom i evo danas, nakon pikanja mi je iz tockice (mala crvena tockica mi nastane koja obiljezava mjesto uboda) krenula krv. Kap po kap. Dosta sam se visoko piknula na nozi pa imam dojam da kad se sagnem da se to otvori i opet kapa. Kad sam bila mirna popodne sve je bilo u redu i sad je navecer opet krenulo nakon saginjanja. Stavila sam flaster, ali kapa.
Je li neka imala takvo iskustvo s pikanjem ili ne? Mozda pretjerujem :) samo mi je neobicno kako nikad prije nije bilo nista slicno. Piknula bi se i gotovo. Bez krvi igdje .
Pozz Heparinke, ja sam na fragminu 2500 tisuce, i to od aspiracije, tj. Prije transfera. I bit cu do kraja trudnoce. Za sada se bockam u stomak, kad naraste, prelazim na nadlakticu... Malo lediram mjesto, dezinficiram, piknem i sve ok. Nekad ostane koja modrica, nekada nista... Al nek bude ovaj fragmin najveci problem u ovih narednih, preostalih mjeseci. ☺️
url=https://lilypie.com]
Bulbi91 i Mocusa,,hvala puno na odgovorima.
ja sam trudna tek 4 tjedna ( 2 tj.od začeća) i planiram sutra ponovno u Petrovu ,ovaj put na vrijeme.
lijecnik mi je rekao prosle godine da dodjem da mi prepise terapiju nakon sto vidi kucajeve srca,ali problem je u tome sto ja to ne docekam.(jer me oni naruce na uzv sa 7tj.)
od 4 spontana,dva zadnja su zavrsila u 5tj.prije uzv
ovaj put se nadam da ce biti drukcije i da ce mi mozda dati heparin odmah nakon pozitivne bete :(
vama puno srece ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji