Heparinske trudnice

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissMagic1

Broj poruka: 105

Prijavi adminu

Hvala Granger na lijepim željama. Uživamo u njemu ❤️❤️❤️ trudnoca mi se tako dalekom čini, kao da je bila neki drugi život. Piskavica, nažalost ne znam odgovor. Mene je ginekolog poslao na pretrage a specijalist tumačio nalaz. Pretpostavljam da primarna može zatražiti nalaze krvi ali morate imati neko opravdanje za taj pregled (sto vjerojstno imate)Srčeko, kako ide trudnoca? Ja sam si do samog kra
    Ja davala u trup: trbuh pa iznad bokova tamo kako smo ovdje već spominjale “love handles”. Nisam primjetila točkice, imala jesam povremeno masnoće. Zvuci normalno Ivo tvoje ali provjeri na sljedećem pregledu s hematologom. 

👩33 (FV Leiden, MTHFR, PAI-1 heterozigot)
    👨‍🦱33
    19.8.2022. ➕, 1.9. dijagnoza blighted ovum, 8.9. spontani prekid trudnoće (7+0)
    23.2.2023. ➕, 16.3. hematom, sukrvica, čini se ok, 21.3. spontani pobačaj (7+1)
    27.8.2023. ➕
    terapija Fragmin —> Clexane
    18.9.2023. 💓 (6+4)
    6.11. NIFTY, stiže nam 👦 (24.10., 11+4)
    4.1. big anomaly, 3D/4D (22+0)
    25.4. Stigao nam je 👶 (38+0)

• MissMagic1

Prijavi adminu

* ne masnoće nego masnice

👨‍🦱33
    27.8.2023. ➕
    18.9.2023. 💓 (6+4)

• Panda1706

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav! Ako nekome treba CLEXANE 4000 IU (0,4 ml), molim javite. Dala bi besplatno. Ostalo mi je 1 pakiranje od 10 štrcaljki + 4 štrcaljki van kutije, ali svaka je zapakirana. Rok trajanja: 07/2025. Nalazim se u ZG. 

• MissMagic1

Prijavi adminu

Panda1706

Pozdrav! Ako nekome treba CLEXANE 4000 IU (0,4 ml), molim javite. Dala bi besplatno. Ostalo mi je 1 pakiranje od 10 štrcaljki + 4 štrcaljki van kutije, ali svaka je zapakirana. Rok trajanja: 07/2025. Nalazim se u ZG.

Hej, može im se u bolnicu vratiti 

👨‍🦱33
    27.8.2023. ➕
    18.9.2023. 💓 (6+4)

• Bananica80

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Bok! Zna li tko kojeg privatnog ginekologa u Zagrebu od kojeg bi mogla dobiti info kada treba krenuti s nm heparinom? Meni je te injekcije propisivala imunologica do koje ne mogu doc jer je na godisnjem do tko zna kada. Samo mi je rekla da se javim kod planiranja trudnoce - no ja sam ostala neplanirano trudna i sad sam u strahu da ne zakasnim sa injekcijama.

little baby

Broj poruka: 549

Prijavi adminu

Ne postoji netko tko ju mijenja? Ako imas nalaz ne vidim razloga zasto ti netko drugi tko ju mijenja ne bi dao injekcije,ili s tim nalazom koji ti je napisala odes ginekologu. Odn ja sam morala u bolnicu jer meni soc gin. nije mogao davat injekcije. Ja sam u Vinogradskoj dobila FRAGMINE,svaki put sam se krenula pikati nakon pozitivnih kucajeva. To bi vecinom bilo oko 7tjedna,prije toga sam andol krenula piti

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Bananica80

Prijavi adminu

Hvala ti na odgovoru! Sad sam kao 5+6 a ginekologa imam u utorak i ocekujem da ce me uputiti u bolnicu na vodjenje trudnoce temeljem nalaza iz prosle. Bilo me strah da je i to prekasno za start, no ako si ti krenula tek nakon potvrdenih otkucaja, onda taman stignem i ja tako nekako (ako srce prokuca uopce i ne bude spontani), pa mi je lakse. Trazila sam mailom da me naruce kod zamjene ak mi se imunologica ne vrati iduci tjedan al nisam jos dobila povratnu info. Onda ovi u bolnici valjda nece gnjavit ak imam samo stari papir imunologa i uputnicu od socijalnog ginekologa?

little baby

Prijavi adminu

Kod mene se svaki put cekalo da vidimo otkucaje i onda oni daju injekcije. S time da sam ja u terapiji od hematologice dobila andol do 35tj+FRAGMINI 5000j. 
    S andolom sam krenula cim sam saznala a evo injekcije kako sam ti napisala. Svakako trazi onda u utorak uputnicu za bolnicu i mozda da im odmah odes i konzultiras se s njima ili nazoves. Jer ne znam koju dijagnozu imas i sve to pa cisto da se informiras. Ili odes na odjel gdje ti radi imunologica pa se javis njima na salter i objasnis situaciju. 
    Meni su npr dali termin kasnije kad sam saznala da sam trudna i igrom slucaja dosla sam krivo tjedan dana prije. Jer nisam uopce gledala datum narudzbe jer sam im pisala da mi je hitno i sto prije. Uglavnom dosla sam tjedan ranije i onda su me tamo kao pa niste naruceni bla bla. Objasnila sam situaciju i trazila doktoricu kod koje sam prije trudnocu vodila,nazvali je i primila me bez problema. Isti taj dan smo potvrdili otkucaje i dobila sam fragmine. 
    Ja bi na tvom mjestu u utorak otisla to rjesit evo,a sada ti se konzultiraj s ginekolohom kad vec ides u utorak pa vidi sto ce reci. Zelim ti uspjesnu i mirnu trudnocu🙏🏻🤗

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby

Prijavi adminu

Ja npr sad u ovoj trudnoci,nisam uopce isla hematologici da propise terapiju vec je doktoric sama napisala u tetapiju na nalazu i s tim sam se samo javila u trudnicku na salter i dali mi fragmine. A imam stari nalaz gdje pise s obzirom na sve da se primjenjuje terapija fragminom i andolom tako da sad sve to ovisi od doktora do doktora

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Bananica80

Prijavi adminu

little baby

Ja npr sad u ovoj trudnoci,nisam uopce isla hematologici da propise terapiju vec je doktoric sama napisala u tetapiju na nalazu i s tim sam se samo javila u trudnicku na salter i dali mi fragmine. A imam stari nalaz gdje pise s obzirom na sve da se primjenjuje terapija fragminom i andolom tako da sad sve to ovisi od doktora do doktora

O to mi je super. Oprosti taj nalaz ti je napisala dr iz Vinogradske il tvoja ginekologica?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.