Heparinske trudnice

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Bowlica

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Mame koje ste rodile...a bile na heparinu u kojem tjednu ste rodile?

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Nooha

Broj poruka: 277

Prijavi adminu

Bowlica

Mame koje ste rodile…a bile na heparinu u kojem tjednu ste rodile?

37 + 3, pukao vodenjak

Milica.Kamilica

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Bowlica

Mame koje ste rodile…a bile na heparinu u kojem tjednu ste rodile?

37+0, pukao vodenjak...

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Bowlica

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Moji su rođeni u 37. I 34.tt. nadam se da neće još ranije samo to me malo trenutno brine. Tada nisam bila na heparinu.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Milica.Kamilica

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Bowlica

Moji su rođeni u 37. I 34.tt. nadam se da neće još ranije samo to me malo trenutno brine. Tada nisam bila na heparinu.

Ja koliko znam heparin nije kontraindiciran u trudnoći s obzirom na prijevremeni porod. Žene rađaju prije vremena zbog svog stanja, bolesti ili slično, zbog kojih i uzimaju NMH.

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• Persidasida

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Жене, потребна ми је помоћ
    Како сте престали са хепарином? Одједном или?
    Користим од pocetka trudnoce,sada sam već 6 nedelja posle porodjaja,trebalo bi da prekinem
    Inače je niskomolekularni 0.4

SeniRemmus

Broj poruka: 393

Prijavi adminu

Drage heparinske trudnice i mame,  imam 2 pitanja ako netko možda ima iskustva 😁 Naša skraćena priča u potpisu, a pitanja su:
    1.Do kojeg tjedna ste se bole u trbuh? Nosim blizance i nemam baš špekeca pa stalno imam fobiju da ću pikniti nekoga u glavicu 🙈 Razmišljam da od sutra pređem na pikanje u nadlakticu, no apsorpcija je bolja na trbuhu pa se dvoumim još.
    2. Kupujem sama heparin na privatni recept svog MPO doktora, i najavljena mi je ranija hospitalizacija zbog blizanačke trudnoće. Da li dok ležim u bolnici mi muž mora nositi heparin od doma ili ću imati pravo na heparin u bolnici? Imam nalaze bolničkog hematologa koji potvrđuju da trebam heparin zbog svoje anamneze i gubitaka, ali MPO doktor mi nije bolnički pa zato kupujem na privatni recept. Pretpostavljam da ću dobivati terapiju u bolnici, ali eto ako netko može potvrditi 🤗 pozdrav svim bockalicama! 🐝🐝

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Amelie

Broj poruka: 1271

Prijavi adminu

Evo samo da prijavim da sam se ja danas prvi put bocnula sa Clexanom. Išlo je glatko, mada pecka pa sam stavila led poslije da ne ostane modrica.. nadam se da će biti još cura ovdje koje su tek počele da razmjenjujemo iskustva!:) Jako sam malo trudna, ali su odlučili da odmah krenem s obzirom na prijašnje spontane. Nisam još bila kod hematologa, to tek moram dogovoriti.. valjda bude to sve ok, vidim ima vas koje ste izgurale sretno do samog kraja pa mi to daje nadu! Pozz svima🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Orhideja1

Broj poruka: 797

Prijavi adminu

SeniRemmus

Drage heparinske trudnice i mame, imam 2 pitanja ako netko možda ima iskustva 😁 Naša skraćena priča u potpisu, a pitanja su:
    1.Do kojeg tjedna ste se bole u trbuh? Nosim blizance i nemam baš špekeca pa stalno imam fobiju da ću pikniti nekoga u glavicu 🙈 Razmišljam da od sutra pređem na pikanje u nadlakticu, no apsorpcija je bolja na trbuhu pa se dvoumim još.
    2. Kupujem sama heparin na privatni recept svog MPO doktora, i najavljena mi je ranija hospitalizacija zbog blizanačke trudnoće. Da li dok ležim u bolnici mi muž mora nositi heparin od doma ili ću imati pravo na heparin u bolnici? Imam nalaze bolničkog hematologa koji potvrđuju da trebam heparin zbog svoje anamneze i gubitaka, ali MPO doktor mi nije bolnički pa zato kupujem na privatni recept. Pretpostavljam da ću dobivati terapiju u bolnici, ali eto ako netko može potvrditi 🤗 pozdrav svim bockalicama! 🐝🐝

Ne razumijem zašto kupuješ NMH kad imaš nalaz hematologa.... S takvim nalazom sam ja išla u svoju bolnicu di ću rodit, predala nalaz u TA, oni poslali na komisiju, komisija odobrila i svaki mjesec sam išla po svoj NMH na teret zdravstvenog.
    Svakako nećeš piknut u glavicu, ali moglo bi biti nezgodno jer se koža zategne. Ja sam do cca 20-22 tjedna u trbuh, pa sam onda do 35tt u bedra i ostatak u nadlaktice. 08.08.21. Smo napokon piknuli zadnju🎊🎉🎊

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1

Broj poruka: 797

Prijavi adminu

2. S obzirom da sam imala odobreno od njih, u bolnicu nisam nosila svoje zalihe, ali u tvom slučaju nisam sigurna🤷‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.