Drage žene,
Imam pitanje, imam hematom i ordinirano mi je strogo mirovanje. Mene zanima kako ste vi kosu prale ili se tusirale tokom strogog mirovanja? Da li se to smije?
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Pozdrav Balto,
Imam istu situaciju (hematom i mirovanje) i slican problem zato kosu bas rijetko perem jer i ne izlazim iz kuce. Meni cak doktorica rekla da nema nikakvih studija koja su potvrdila da mirovanje pomaze, ali da oni to moraju reci zbog sigurnosti. Ja recimo mirujem, ali sjednem tu i tamo, prosetam po kuci, otusiram se i to..ali kosu izbjegavam prati jer mi susenje traje 20min i to me prilicno izmori
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Ja sam isto imala hematom i koristila utrogestan, s tim da mi nije receno da mirujem i nisam, na bolovanju jesam, ali si pospremim po kuci i setam, na zadnjem pregledu se hematom skroz povukao. Tako da cure bez straha, lagana setnja nece skoditi. :)
Koji si tjedan? Joooj ja luuudim, jedva cekam da osjetim bebu u trbuhu jer ovako svaki put kad vidim krv se tresem, a ne smijem stalno na preglede.
👩🏻28❤🧔🏻32
Ja sam isto imala hematom i koristila utrogestan, s tim da mi nije receno da mirujem i nisam, na bolovanju jesam, ali si pospremim po kuci i setam, na zadnjem pregledu se hematom skroz povukao. Tako da cure bez straha, lagana setnja nece skoditi. :)
Koji si tjedan? Joooj ja luuudim, jedva cekam da osjetim bebu u trbuhu jer ovako svaki put kad vidim krv se tresem, a ne smijem stalno na preglede.
To i mene brine..stvarno sam dosta krvarila u jednom periodu i sad mi je cijelo vrijeme smedi iscjedak..stalno lezim i to na ledima, cak se ni na bok ne okrećem jer i onda vise krvarim..danas sam se ohrabrila na brzinski tus jer nisam bila vec tjedan dana (samo se malo osvjezim na umivaoniku). Mene je moja dr jako prepala da moram uzasno strogo mirovati..sutra bi trebala na pregled a od voznje autom uvijek prokrvarim
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
To i mene brine..stvarno sam dosta krvarila u jednom periodu i sad mi je cijelo vrijeme smedi iscjedak..stalno lezim i to na ledima, cak se ni na bok ne okrećem jer i onda vise krvarim..danas sam se ohrabrila na brzinski tus jer nisam bila vec tjedan dana (samo se malo osvjezim na umivaoniku). Mene je moja dr jako prepala da moram uzasno strogo mirovati..sutra bi trebala na pregled a od voznje autom uvijek prokrvarim
Poznanica se uopce nije tusirala neko vrijeme samo malo s vlažnim maramica,samo wc ono sta bas mora i to je to
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Balto javi sto ti je sutra bilo na pregledu, drzim fige 😊 moj je u petak i jedva cekam da dodje
Btw i ja imam stalno taj glupi smedji iscjedak.. al doktorica mi je rekla dok je smedje da ne brinem..kad je bilo crveno isla na hitnu i oni mi rekli da bi zbog crvenog ne brinem ako uz njega nemam grceve, al nikako nije lipo vidit crvenu krv, a ni ove smedje tragove takodjer
Marija drago mi je da te jos jako malo ipak dijeli od onog perioda trudnoce kad sanse za pobacaj ipak padaju za 80posto, ja samo brojim i cekam kad ce vise proc tih 12-13tj jooj
👩🏻28❤🧔🏻32
Hvala vam cure ☺️ nadam se da Ce danas biti sve okej. Regica drzim fige za petak i javi nam obavezno 🥰
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
Balto jesi bila na pregledu? Kako je proslo?
👩🏻28❤🧔🏻32
Evo jucer obavila pregled. Više ne krvarim, beba je dobro, srceko kuca ❤️ hematom je dosta veliki i moram mirovati, makar je i meni rekla da nije dokazano da se mora mirovati ali da ona to mora preporučiti. Sad smo 7+3..tako da jos 5tj cekamo i mirujemo 🥰
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
Evo jucer obavila pregled. Više ne krvarim, beba je dobro, srceko kuca ❤️ hematom je dosta veliki i moram mirovati, makar je i meni rekla da nije dokazano da se mora mirovati ali da ona to mora preporučiti. Sad smo 7+3..tako da jos 5tj cekamo i mirujemo 🥰
Ajme bas mi je drago da je sve ok 🙏🏻😍
E to je i meni rekla za mirovanje. Meni pregled sutra popodne, ne mogu docekat 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji