Hematom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jozefina_pecevski
    03. Studeni 2022. 15:35

regica123

Jozefina_pecevski ne kuzim zasto sumnja da je hematom ako je vidljiv na uzv i beba se mice, kuca srce i raste? Hm, bas cudno. Ma mora bit hematom, stvarno ne kuzim zasto sumnjaju u to. Svakako, mislim da bi krvarenje trebalo stati za 3-4 dana, javi je li stalo i kako je prosao pregled 16.11.❤
    Ako ti ne stane za 4 dana odi na hitnu opet ili privatno po misljenje

Ne znam, vidjet cu kroz 3 do 4 dana kako kazes dal ce prestati to krvarenje, ak nece onda cu otici na hitnu. 
    Drzite fige da ce sve dobro proci❤

• regica123
    03. Studeni 2022. 15:41

Jozefina_pecevski

regica123

Jozefina_pecevski ne kuzim zasto sumnja da je hematom ako je vidljiv na uzv i beba se mice, kuca srce i raste? Hm, bas cudno. Ma mora bit hematom, stvarno ne kuzim zasto sumnjaju u to. Svakako, mislim da bi krvarenje trebalo stati za 3-4 dana, javi je li stalo i kako je prosao pregled 16.11.❤
    Ako ti ne stane za 4 dana odi na hitnu opet ili privatno po misljenje

Ne znam, vidjet cu kroz 3 do 4 dana kako kazes dal ce prestati to krvarenje, ak nece onda cu otici na hitnu.
    Drzite fige da ce sve dobro proci❤

Ma hoce, mora... i nemoj se sekirat ❤ meni je poznanica krvarila do 16.tjedna, evo mali ima 4 godine, ziv i zdrav ☺

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Balto
    03. Studeni 2022. 15:42

Da vas pitam, kako bi spavate..na ledima, na bokovima? Ja svaki puta kad se okrenem na bok prokrvarim jako i svaku noc imam ili krvi ili smede pa mi to nije jasno..ni doktorica na hitnoj mi to nije mogla objasniti 

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

Balto
    03. Studeni 2022. 15:45

Regica bas se nadam da je prosao i da je sada gotovo s tim i da mozes uzivati u trudnoci 🤞❤️🥰
     Danas je proslo dobro sve je okej..na hitnoj sam bila ipak .pa cu kod svog ginekologa tek za 2 tjedna..do tada mirovanje 🤗 jel se ti seces po vani ili samo krevet - WC?

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

• regica123
    03. Studeni 2022. 15:46

Balto

Da vas pitam, kako bi spavate..na ledima, na bokovima? Ja svaki puta kad se okrenem na bok prokrvarim jako i svaku noc imam ili krvi ili smede pa mi to nije jasno..ni doktorica na hitnoj mi to nije mogla objasniti

Ja sam vecinom na lijevom boku i nisam primjetila poveznice krvarenja i polozaja spavanja, ali navodno ovisi o tome gdje ti je hematom lociran... najcesce se predlaze spavanje na lijevom boku koliko sam cula, ali ako si primjetila da ti spavanje na boku ne pase probaj na ledjima...ja sam jedino povezala setanje/kretanje s krvarenjem, polozaj spavanja nisam ...ali svi smo drugaciji

👩🏻28❤🧔🏻32

• regica123
    03. Studeni 2022. 15:49

Balto

Regica bas se nadam da je prosao i da je sada gotovo s tim i da mozes uzivati u trudnoci 🤞❤️🥰
    Danas je proslo dobro sve je okej..na hitnoj sam bila ipak .pa cu kod svog ginekologa tek za 2 tjedna..do tada mirovanje 🤗 jel se ti seces po vani ili samo krevet - WC?

Drago mi je da je sve okej proslo ❤
    A doma sam cilo vrime, vecinom lezim, ali nisam bas samo krevet-wc... znam po kuci malo prosetat, uzet jest/pit i to, ali ne pretjerujem s aktivnostima jer me strah...u 11.tj sam se tako bila malo opustila i isla setat vanka, na kave itd i prokrvarila pa otad sam rekla nema sanse vise da riskiram dok god se skroz ne povuce...
    Ti? Jesi samo kuci ili? Krevet-wc ili?

👩🏻28❤🧔🏻32

• Jozefina_pecevski
    03. Studeni 2022. 15:53

Balto

Ja spavam vecinom isto na lijevom boku, negdje sam procitala da spavanje na leđima moze uzrokivati da beba prestane disati, sad ne znam dal je istina to il ne. Nije mi doktor to nikad rekao niti spomenuo da je bitan polozaj spavanja. 

Balto
    03. Studeni 2022. 15:58

Ja svaki puta kada sam spavala na lijevom boku sam jako prokrvarila..tako je i nocas bilo .malo sam se opustila i na lijevi bok i odmah krv..mislim da cu ja nastaviti na ledima do iduceg pregleda.
    Ja sam se isto sad opustila u 11tj ali samo po kuci srcem i eto, sad sam prokrvarila tako da cu definitivno sad samo krevet WC makar mi je dr na hitnoj rekla da to nema nikakve veze sa setnjom i da bi trebala zivjeti svoj život ali barem dok se ne smiri ovo novo krvarenje sam krevet WC 

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4

• regica123
    03. Studeni 2022. 16:02

Balto

Ja svaki puta kada sam spavala na lijevom boku sam jako prokrvarila..tako je i nocas bilo .malo sam se opustila i na lijevi bok i odmah krv..mislim da cu ja nastaviti na ledima do iduceg pregleda.
    Ja sam se isto sad opustila u 11tj ali samo po kuci srcem i eto, sad sam prokrvarila tako da cu definitivno sad samo krevet WC makar mi je dr na hitnoj rekla da to nema nikakve veze sa setnjom i da bi trebala zivjeti svoj život ali barem dok se ne smiri ovo novo krvarenje sam krevet WC

Je to su i meni rekli da nigdi nije pokazano da je povezano s kretanjem, ali vec 2 puta bas kad sam se opustila i setala sam prokrvarila pa onda ono..hmm? Ocito je meni povezano jer ne moze bit bas tolika slucajnost..a i citala sam neko istrazivanje di su cure koje su imale hematom i mirovale ipak bolje prosle od onih koje nisu (mislim da je 90% trudnoca sta su mirovale s hematomom proslo super, a tek 60% onih koji nisu sto nije bas mala razlika pa sam odlucila mirovat)

👩🏻28❤🧔🏻32

Balto
    03. Studeni 2022. 20:27

Je slazem se, bolje je mirovati koliko god je tesko ali je sigurnije 

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.