Hvala cure na odgovorima, idem na pregled za 2 dana pa nadam se da će sve biti u redu. Bebice su očito puno jače nego što mi mislimo i vjerujem da će nam biti svima sve u redu.
Što više mirujte i odmarajte, to je i meni na početku pomoglo da se hematom smanji, ja za sad nisam imala potrebu ići na bolovanje ali evo vidjet ću što će mi doktorica preporučiti.
Cure, jel vama taj iscjedak ujutro bude gori..meni on preko dana nestane skoro skroz i onda svake noci ponovno i to ga ujutro bas zna biti dosta..nije mi to jasno
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Ja sam imala lagano smećkasto krvarenje u 9. tjednu i trajalo ne nekih tjedan dana. Nikad nije potvrden hematom jer je na sljedećim pregledu u 12. tjednu je bilo hvala bogu sve ok 🙏 bas sam se bila prepala, ali onda sam čitala koliko je to često plus nazvala ja hitnu rekli su mi da nema potrebe dolaziti osim u slučaju većeg krvarenja. Hvala bogu nista nije bilo slično. 🙏
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, jel vama taj iscjedak ujutro bude gori..meni on preko dana nestane skoro skroz i onda svake noci ponovno i to ga ujutro bas zna biti dosta..nije mi to jasno
Meni vidis bude najvise vidljiv navecer i to me svaki put pripadne jer preko dana isto tako skroz nestane i onda puf - bas onako da me razbudi pred spavanje... evo bas sinoc, cijeli dan ga nije bilo i onda navecer, opet smedji oskudni. Ocito je svakoj drugacije, ali mislim da se ne trebamo zabrinjavat, bar po rijecima moje ginekologice to je normalna pojava uz hematome.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Meni ujutro zna biti par kapi, a onda poslije tijekom dana se pojača. Mislim da nema tu pravila…
Sve dok se radi o blagom krvarenju ne bi trebalo biti nikakve opasnosti, normalno je da se hematom cijedi
Samo cure jedna objava ako se vama sta slicno dogodi da znate..sinoc mi se pojavila svjeza krv (inace bude samo smedji tragovi, ovaj put je bila crvena) i jutros se nastavilo i onda sam otisla u doktorice jer sam se pripala i rekla mi je da se vec sredinom 9.tj moze vidit preko uzv-a srceko i to da me ne "cacka" previse dole. Ugl srecom sve je ok s bebicom, dusa mi na mistu 🥰 ali imam novi hematom iako sam stalno mirovala koji sad krvari...tako da cure ako vidite svjezu krv nemojte odma da vam srce stane ko meni, 90% je novi hematom..i kad prodjete 9.tj moze se vec preko uzv-a provjerit jel bebici kuca srceko i tako znat da je sve ok
👩🏻28❤🧔🏻32
Samo cure jedna objava ako se vama sta slicno dogodi da znate..sinoc mi se pojavila svjeza krv (inace bude samo smedji tragovi, ovaj put je bila crvena) i jutros se nastavilo i onda sam otisla u doktorice jer sam se pripala i rekla mi je da se vec sredinom 9.tj moze vidit preko uzv-a srceko i to da me ne "cacka" previse dole. Ugl srecom sve je ok s bebicom, dusa mi na mistu 🥰 ali imam novi hematom iako sam stalno mirovala koji sad krvari…tako da cure ako vidite svjezu krv nemojte odma da vam srce stane ko meni, 90% je novi hematom..i kad prodjete 9.tj moze se vec preko uzv-a provjerit jel bebici kuca srceko i tako znat da je sve ok
Uff hvala na info..dobro je znati takve stvari za svaki slucaj..nadam se da nije veliki hematom i zao mi je sto se novi stvorio :/ sada samo nastavljas mirovanje?
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Samo cure jedna objava ako se vama sta slicno dogodi da znate..sinoc mi se pojavila svjeza krv (inace bude samo smedji tragovi, ovaj put je bila crvena) i jutros se nastavilo i onda sam otisla u doktorice jer sam se pripala i rekla mi je da se vec sredinom 9.tj moze vidit preko uzv-a srceko i to da me ne "cacka" previse dole. Ugl srecom sve je ok s bebicom, dusa mi na mistu 🥰 ali imam novi hematom iako sam stalno mirovala koji sad krvari…tako da cure ako vidite svjezu krv nemojte odma da vam srce stane ko meni, 90% je novi hematom..i kad prodjete 9.tj moze se vec preko uzv-a provjerit jel bebici kuca srceko i tako znat da je sve ok
Uff hvala na info..dobro je znati takve stvari za svaki slucaj..nadam se da nije veliki hematom i zao mi je sto se novi stvorio :/ sada samo nastavljas mirovanje?
Da, sad mirovanje jos na jace... Mada doktor uvik naglasava da nigdi nije dokazano da mirovanje pomaze, al' vodimo se svi nekom logikom koja ustvari sama namece da je sigurnije mirovat i lezat nego setat ili ne znam sta dok su ti hematomi prisutni.
Srecom evo vec jucer popodne je stalo krvarenje, al' ono sokira te kad vidis svjezu krv. Tebi je cijelo vrijeme smedja jel da?
👩🏻28❤🧔🏻32
Da, sad mirovanje jos na jace… Mada doktor uvik naglasava da nigdi nije dokazano da mirovanje pomaze, al' vodimo se svi nekom logikom koja ustvari sama namece da je sigurnije mirovat i lezat nego setat ili ne znam sta dok su ti hematomi prisutni.
Srecom evo vec jucer popodne je stalo krvarenje, al' ono sokira te kad vidis svjezu krv. Tebi je cijelo vrijeme smedja jel da?
Bas to..nekako je meni lakse psihički kada mirujem i znam da radim barem nesto da pomognem bebi da raste..meni je cijelo vrijeme smede, po noci zna biti dosta ujutro slabije i popodne nestane..tako vec tjedan i nesto..bitno da je stalo krvarenje, vjerujem da te jako prepalo. Jel barem mali hematom? Jel ti sad smede ili nemas nista..drzi se,lakse je kad nas je vise i mozes se tu pojadati i netko razumije ☺️
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
Da, sad mirovanje jos na jace… Mada doktor uvik naglasava da nigdi nije dokazano da mirovanje pomaze, al' vodimo se svi nekom logikom koja ustvari sama namece da je sigurnije mirovat i lezat nego setat ili ne znam sta dok su ti hematomi prisutni.
Bas to..nekako je meni lakse psihički kada mirujem i znam da radim barem nesto da pomognem bebi da raste..meni je cijelo vrijeme smede, po noci zna biti dosta ujutro slabije i popodne nestane..tako vec tjedan i nesto..bitno da je stalo krvarenje, vjerujem da te jako prepalo. Jel barem mali hematom? Jel ti sad smede ili nemas nista..drzi se,lakse je kad nas je vise i mozes se tu pojadati i netko razumije ☺️
A izgleda da ovo kad imas hematom/hematome krvarenje vise nema pravila. Rekla mi je samo da vidi jos krvi unutra i da se ne pripadnem, ali gledala je preko trbuha sada di se slabije ipak vidi.
Iskreno prije trudnoce nisam ni znala da postoji sansa hematoma i krvarenja ovakvog u trudnoci, kad sam prvi put dosla na hitnu sa 4+6 rekli su mi da je pobacaj i onda nakon 2 dana privatnica me pogledala potvrdila trudnocu i sokirala se da su mi uopce mogli rec da je pobacaj dok nisu sigurni. Tila sam cak tuzit bolnicu posli, ali eto iskreno na kraju mi je bitno da je beba dobro i da su bili u krivu pa sam odustala.
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji