Evo jucer obavila pregled. Više ne krvarim, beba je dobro, srceko kuca ❤️ hematom je dosta veliki i moram mirovati, makar je i meni rekla da nije dokazano da se mora mirovati ali da ona to mora preporučiti. Sad smo 7+3..tako da jos 5tj cekamo i mirujemo 🥰
Ajme bas mi je drago da je sve ok 🙏🏻😍
E to je i meni rekla za mirovanje. Meni pregled sutra popodne, ne mogu docekat 🙈
Sretno sutra na pregledu, javi obavezno 🥰 u kojem si ti tjednu?
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Regica kako je prosao pregled? Nadam se da je sve dobro? 🍀🤞
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Regica kako je prosao pregled? Nadam se da je sve dobro🍀🤞
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
Heej, je sve je u redu. Bebica se super razvija, srce kuca ko veliko 😍
Jedino imam neke izbocine u gestacijskog vrecici, to se zove chorionic bumps i povecava rizik skoro duplo od spontanog pobacaja u prva tri mj pa sam se bas zabrinila jer imam jos 3 tj do zavrsetka prvog tromjesecja. Rekla je da se ne brinem, da uzimam Duphaston i cuvam se i da ce sve bit ok, da trudnoce s tim vecinom dobro prodju, ali google me pripa. Znaci to ima 8 trudnica od 1000 i stvarno eto bas ja moram imat, izuzetno izuzetno rijetko. Cak sam otvorila temu na forumu, ali ofc da niko nije komentira jos jer ocito niko to nema. Sad izdrzat psihicki i fizicki ova 3 tj pa smo na konju, iduci pregled je 31.10.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Jedino imam neke izbocine u gestacijskog vrecici, to se zovechorionic bumps i povecava rizik skoro duplo od spontanog pobacaja u prva tri mj pa sam se bas zabrinila jer imam jos 3 tj do zavrsetka prvog tromjesecja. Rekla je da se ne brinem, da uzimam Duphaston i cuvam se i da ce sve bit ok, da trudnoce s tim vecinom dobro prodju, ali google me pripa. Znaci to ima 8 trudnica od 1000 i stvarno eto bas ja moram imat, izuzetno izuzetno rijetko. Cak sam otvorila temu na forumu, ali ofc da niko nije komentira jos jer ocito niko to nema. Sad izdrzat psihicki i fizicki ova 3 tj pa smo na konju, iduci pregled je 31.10.
Bitno da je sve uredu 🥰 znam da svasta za sve Pise ali probaj ne citati, ako je ona rekla da vecinom dobro prode onda se toga drzi ☺️ bas mi je drago 🤩 jel zbog toga i dalje moras mirovati? Sta kaze na hematom?
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
Pozz svima 🥰
Otkriven mi je hematom u 7tj trudnoće i od tada pijem duphastone 3*1, preporučeno blago mirovanje. Nakon 2 tjedna sam bila na kontroli, hematom se smanjio na oko 1.5*1 cm, terapija se nastavlja. Nakon par dana se pojavljuje smeđi iscjedak, što mi je doktorica i rekla da je normalno i da postoji mogućnost da će se pojaviti. Taj iscjedak je prisutan skoro stalno sve do 13 tjedna trudnoce, kada sam vise aktivna na poslu tada i iscjedak bude nesto veci. Međutim u 13-om tjednu se boja nekako promijenila u svijetlo smeđu ili neku prljavo žutu boju, za što sam ja mislila da je dobar znak i da hematom napokon nestaje, ali se ipak sinoc javim doktorici na što mi ona kaže da prekinem duphastone i uzmem vaginalno utrogestan 2*200mg. Trenutno sam 14+4 i sad sam zbunjena je li ovakav iscjedak toliko loš ili opasan?
A još sam i pročitala da se utrogestan smije koristiti samo u prvom tromjesječju trudnoće.
Ako ima netko sličnu situaciju molim vas pišite jer sam se baš zabrinula..
Pozz svima 🥰
Otkriven mi je hematom u 7tj trudnoće i od tada pijem duphastone 3*1, preporučeno blago mirovanje. Nakon 2 tjedna sam bila na kontroli, hematom se smanjio na oko 1.5*1 cm, terapija se nastavlja. Nakon par dana se pojavljuje smeđi iscjedak, što mi je doktorica i rekla da je normalno i da postoji mogućnost da će se pojaviti. Taj iscjedak je prisutan skoro stalno sve do 13 tjedna trudnoce, kada sam vise aktivna na poslu tada i iscjedak bude nesto veci. Međutim u 13-om tjednu se boja nekako promijenila u svijetlo smeđu ili neku prljavo žutu boju, za što sam ja mislila da je dobar znak i da hematom napokon nestaje, ali se ipak sinoc javim doktorici na što mi ona kaže da prekinem duphastone i uzmem vaginalno utrogestan 2*200mg. Trenutno sam 14+4 i sad sam zbunjena je li ovakav iscjedak toliko loš ili opasan?
A još sam i pročitala da se utrogestan smije koristiti samo u prvom tromjesječju trudnoće.
Ja ti nazalost ne mogu pomoci sa iskustvom..tek sam u 8tj i imam stalno smedkasti iscjedak..nekako sam se nadala da to nestane nakon 12tj ali vidim po tvojoj situaciji da ne mora tako biti. Nadam se da Ce se javiti netko od iskusnijih cura pa da Ce ti pomoci. Ja ti samo mogu reci drzi se i misli pozitivno, ne vidim razlog da bi taj iscjedak trebao biti toliko los.
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
Jedino imam neke izbocine u gestacijskog vrecici, to se zovechorionic bumps i povecava rizik skoro duplo od spontanog pobacaja u prva tri mj pa sam se bas zabrinila jer imam jos 3 tj do zavrsetka prvog tromjesecja. Rekla je da se ne brinem, da uzimam Duphaston i cuvam se i da ce sve bit ok, da trudnoce s tim vecinom dobro prodju, ali google me pripa. Znaci to ima 8 trudnica od 1000 i stvarno eto bas ja moram imat, izuzetno izuzetno rijetko. Cak sam otvorila temu na forumu, ali ofc da niko nije komentira jos jer ocito niko to nema. Sad izdrzat psihicki i fizicki ova 3 tj pa smo na konju, iduci pregled je 31.10.
Bitno da je sve uredu 🥰 znam da svasta za sve Pise ali probaj ne citati, ako je ona rekla da vecinom dobro prode onda se toga drzi ☺️ bas mi je drago 🤩 jel zbog toga i dalje moras mirovati? Sta kaze na hematom?
Hematom je jos vidljiv, ali cak se najvise sumnja da su i te izbocine oblik hematoma i da, moram mirovati do 12.tj dok bebica ne bude veca od svega toga. Svakako ako se i krvari u 12.tj od hematoma tu su sanse da nesto podje po zlu puno puno manje tako da se molim da sve dodjemo do tog 12.tj i onda mozemo malo lakse disati 🥰
Proci ce to brzo, doduse dosta sporo mi ide vrijeme otkad samo lezim, al eto, tv mi je trenitno najbolji prijatelj 😂 Kako ti provodis vrijeme?
👩🏻28❤🧔🏻32
Pozz svima 🥰
E da, da se nadovezem na ovo. I ja imam stalno smedji iscjedak i jucer bas na dan pregleda je bio zut, ali rekla mi je dok nema obilnog krvarenja uz grceve da se ne brinem. Jedino bih ja na tvom mjestu smanjila aktivnosti na minimum dok krvarenje ne stane skroz. Sad sam se sjetila da mi je poznanica rekla da je krvarila do 18.tj i da je do tada bila na bolovanju. Znam da je tesko biti na bolovanju za komplikacije jer je placa preemala, ali mozda otvoriti bolovanje na ledja ili nesto drugo?
Svakako, nemoj se brinuti zbog iscjetka dok je smedj/zut i dok te nista ne boli.
Sretno nam svima i cure uz vas sam, barem znamo da nismo same..osjecam da ce nam svima sve dobro proci🥰
👩🏻28❤🧔🏻32
Pozz svima 🥰
Hej, ne znam za iscjedak, ali ti mogu reci za Utrogestan.
Uzimam ga od prvog dana trudnoce, s tim da mi je zadnjih tjedan dana doza povecana na 3x200. Trenutno sam 16+3 i moram ga uzimati i dalje zbog grceva.
Doktor mi je rekao da ne citam te upute niti sto se pise na internetu i da ga neke zene moraju uzimati skoro do kraja zbog grceva/hematoma/drugih razloga i da ne brinem oko toga 😁. Bebica je super tako da vjerujem da nema los utjecaj.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji