Mame :)
Je li imate iskustva s hematomom u trudnoći.
Ovo mi je druga trudnoćau kratkom vremenu.
Prva je bila savršena po svemu i sve u redu..A sad taj hematom..ZApravo me zanima to mirovanje koliko mora bit? Bas strogo ili jer nije lako uz bebaca od 11 mjeseci...Ako ima koja mama sa iskustvom (bilo kakvim ) bila bi zahvalna da mi kaze.Hvala :*
Hematom mi je otkriven kada i trudnoća tj. u 4. tjednu.. Bio je veći od pLoda i rizično je.. PiLa sam 3 tabLete Dabroston dnevno i strogo mirovanje, uzeLa sam godišnji i dosLovno LežaLa po ciLi dan na kauču.. BiLa sam prije tri tjedna na pregLedu i smanjio mi se, sada pijem 2 tabLete dnevno, naravno uz mirovanje (nesmin ništa dizati ni naprezati se i nesmin imati odnose do daLjnjeg). A moraLa sam uzeti god jer mi moj gin. nije vidio ništa na svojem starom ekranu (koji je vjerojatno doniran 90-ih iz neke zemLje :) ) već sam za svaki sLučaj otišLa kod privatnika i on mi je to ustanovio.. Eto, ugLavnom nemoj se puno naprezati, neka ti muž pomogne koLiko može.. :) Drži se..!
Ja sam prvi put prokrvarila u 8 tjednu, utrogestan 3x2. Rečeno mi mirovanje, ali ne strogo. Drugi put prokrvarila u 11 tjednu i onda mi je receno da imam hematom i strogo mirovanje uz istu terapiju. 2 tjedna poslije na pregledu je bio puno manji, a iduci pregled je iduci tjedan - tad će bit 17 tjedana i stvarno se nadam da ga više neće biti. Nije mi više problem ni mirovat, koliko me stalno strah jer svako malo se javi malo smeckastog iscjetka ( dr. kaže da je dosta nisko hematom) i onaj strah da ne krene nešto gore.. uh.
Kada se vama povukao hematom? Jeste poslije mogle normalno vanka i šetat i uživat ili svejedno treba pazit?
Ja sam prvi put prokrvarila u 8 tjednu, utrogestan 3x2. Rečeno mi mirovanje, ali ne strogo. Drugi put prokrvarila u 11 tjednu i onda mi je receno da imam hematom i strogo mirovanje uz istu terapiju. 2 tjedna poslije na pregledu je bio puno manji, a iduci pregled je iduci tjedan - tad će bit 17 tjedana i stvarno se nadam da ga više neće biti. Nije mi više problem ni mirovat, koliko me stalno strah jer svako malo se javi malo smeckastog iscjetka ( dr. kaže da je dosta nisko hematom) i onaj strah da ne krene nešto gore.. uh.
Kada se vama povukao hematom? Jeste poslije mogle normalno vanka i šetat i uživat ili svejedno treba pazit?
Mene su tek dva mjeseca nakon puštanja iz bolnice poslali na ultrazvuk. Tada sam bila u 19.tjednu. Jedan doktor je vidio hematom, a drugi doktor u 22. tjednu nije ništa vidio. Pila sam duphastone do 26. tjedana. Sada sam u 31. tjednu, još uvijek na mirovanju, ni sama više ne znam zašto.
Sortiraj odgovore
Najstariji