![](/media/img/5b/40/d859e9b2bf72d04db894.jpeg)
Roane ako ti krvarenje ne prestaje za dan ili dva najvise i bude se ponavljalo ,odi na hitnu..reci da te boli malo trbuh i da imas blaga krvarenja i da ti dok.ne radi..oni ce ti napraviti ultrazvuk sigurno..nadam se da ce ti biti sve ok i da neces imati problema,ali budi na oprezu..😊sretno😊
Jucer krvarenje lagano prestalo i pretvorilo se u smeckasto, ali sad opet bila na wcu i opet krv, i mali ugrusci ko kod ciscenja od menge, nemam bolove... Doma sam sama jer mi muz na terenu, neznam kud na hitnu (Petrova,Dubrava) ako ovo ne popusti...
Jucer krvarenje lagano prestalo i pretvorilo se u smeckasto, ali sad opet bila na wcu i opet krv, i mali ugrusci ko kod ciscenja od menge, nemam bolove… Doma sam sama jer mi muz na terenu, neznam kud na hitnu (Petrova,Dubrava) ako ovo ne popusti…
Joj koma..ja ti nisam iz Zga..ali znam po prici mojih frendica da je hitna u Petrovoj dobra i da su doktori ok..sam ti odi..ne daj Boze da ti krene po noci ili u 2-3 u jutro kao sto ti se meni dogodilo..lijepo ti odi sada na hitnu..znam da ti se to sad cini koma,ali bit ces mirnija nakon pregleda i ultrazvuka..
Jucer krvarenje lagano prestalo i pretvorilo se u smeckasto, ali sad opet bila na wcu i opet krv, i mali ugrusci ko kod ciscenja od menge, nemam bolove… Doma sam sama jer mi muz na terenu, neznam kud na hitnu (Petrova,Dubrava) ako ovo ne popusti…
Roane kako si? Jel sve u redu?
Roane kako si? Jel sve u redu?
Nisam isla na hitnu, rekla sam sefici na poslu, pa sam sad dio vremena na poslu, a vecinu vremena lezim, krvarenje prestalo, sad je malo smeckasto, vise onako krem, sve se siri i sve me pecka, doktorica kaze normalno, sutra idem na vadjenje krvi, neke pretrage za prvi puta i dalje cekam sljedeci pregled, ako se bilo sto cudno pocinje desavati jurim odmah na hitnu, za sad sve mirno
Evo da se i ja javim sa vjestima.... pisala sam vec da sam u 7 nedelji imala hematom koji je krvario obilno i nakon 20ak dana se povukao... da bi opet u 15 nedelji zavrsila u bolnici zbog novog, jos veceg... Sad opet terapija i mirovanje... Taman kad pomislih da konacno mogu da uzivam (vratim se na posao, setnje, shopping) novi problem... Nadam se da ce i ova napast brzo da ode. Dakle mame samo mirovanje pomaze, i nista drugo, to mi je rekao divan dr u bolnici.
Evo da se i ja javim sa vjestima…. pisala sam vec da sam u 7 nedelji imala hematom koji je krvario obilno i nakon 20ak dana se povukao… da bi opet u 15 nedelji zavrsila u bolnici zbog novog, jos veceg… Sad opet terapija i mirovanje… Taman kad pomislih da konacno mogu da uzivam (vratim se na posao, setnje, shopping) novi problem… Nadam se da ce i ova napast brzo da ode. Dakle mame samo mirovanje pomaze, i nista drugo, to mi je rekao divan dr u bolnici.
Rubia bas mi je zao! Bit ce sve ok.. Ni kod mene nije bolje..meni hematom raste..od prije 3 tjedna sa 2 cm sad na 5cm..isto lezim ko mrtvac u krevetu vec skoro punih mjesec dana..valjda ce proci😊
Pozdrav svima.
Pročitala sam temu od početka do kraja, ali sam i dalje u panici.
Naime, prije 3 dana mi se na t. papiru pojavio smedjkasti obris, a tokom dana me je nekoliko puta znao zaboliti neki od jajnika.
Kada sam otišla svojoj doktorici sva u panici, rekla mi je da mi je uterus u kontrakciji (?), a da na distalnom dijelu placente imam subkorionski hematom 13x3.5mm.
Pored Duphastona koji od početka trudnoće pijem (zbog prethodnog spontanog), propisala mi je diazepam 2mg jednom dnevno, i rekla mi da dođem na pregled za mjesec dana.
Iako nije nikako došlo do krvarenja, mene sad jako brine to što mi je rekla da su bolovi u jajnicima znak kontrakcija, a to mi se desilo još nekoliko puta u ovih par dana. Ne znam da li da tražim drugo mišljenje, ili nešto slično, jer iskreno, istraumirana sam. :(
Pozdrav zene, imam pitanje il par haha
Ovako.. Prva mi je trudnoca i sve mi je cudno i novo, al me malo hvata panika oko tog hematoma
bila sam neki dan na pregledu i gin mi je rekel da imam hematom, za kojeg je komentiral, citiram, bilo bi bolje da ga nema, al sto mozemo, i sad ja ne znam kaj bi mislila haha
Radim u kaficu i samo mi je rekel da nek ne dizem gajbe i sanduke i da se odmaram sto vise posle posla..
Nisam dobila nikakvo strogo mirovanje ni terapiju sa bilokakvim tabletama, i jos mi je rekel da i slucaju bilo kakvog krvarenja da mu se javim samo..
Imam tu i tamo lagane ko grceve u donjem dijelu trbuha, al i to mi je rekel da je normalno
E i da, trudna sam nekih 6, 6 i pol tjedana...
Jel panicarim malo bezveze oko toga? Strah me spontanog jer mi je par zena blize rodbine pobacilo..
Pozdrav zene, imam pitanje il par haha
Ovako.. Prva mi je trudnoca i sve mi je cudno i novo, al me malo hvata panika oko tog hematoma
bila sam neki dan na pregledu i gin mi je rekel da imam hematom, za kojeg je komentiral, citiram, bilo bi bolje da ga nema, al sto mozemo, i sad ja ne znam kaj bi mislila haha
Radim u kaficu i samo mi je rekel da nek ne dizem gajbe i sanduke i da se odmaram sto vise posle posla..
Nisam dobila nikakvo strogo mirovanje ni terapiju sa bilokakvim tabletama, i jos mi je rekel da i slucaju bilo kakvog krvarenja da mu se javim samo..
Imam tu i tamo lagane ko grceve u donjem dijelu trbuha, al i to mi je rekel da je normalno
E i da, trudna sam nekih 6, 6 i pol tjedana…
Jel panicarim malo bezveze oko toga? Strah me spontanog jer mi je par zena blize rodbine pobacilo..
Hej..meni se cini da je tvoj ginic onak malo sumast..hematom u trudnoci moze biti opasan,a i ne mora..sve zavisi kolko ti je velik hematom i gdje se nalazi..iznad ploda,ispod ploda i sl. I naravno treba pratiti da li ti hematom raste ili smanjuje..jedan od sigurnijih nacina se rijesiti hematoma je mirovanje..hematom ti muze curiti van,sto znaci da ces imati krvarenja,a moze se i povuc sam od sebe..ugl.potrazi drugog ginekologa tj.drugo misljenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji