Eto i da se ja javim, moje mirovanje je nazalost trajalo samo 4 dana, karvarila sam na kraju dobra dva tjedna jako, sve se iscistilo i danas mi ultrazvuk pokazao cistu maternicu sa zivahnim malisnom... na svu srecu sve dobro proslo,ali nekak mi se cini da je bolje lagano ga odhodati da iscuri koliko god to strasno bilo(a u mojem slucaju je bilo) ..sad cemo vidjeti dalje
hvala madi na podrsci, puno mi je znacila
Drago mi je zbog tebe Roane😊 ja se evo isto javljam sa ne znam poludobrim vijestima. Znaci prije 6 dana ultrazvuk gdje je ustanovljeno da se hematom smanjio,drugi dan isla na komibinirani probir sve super i evo 5 dana nisam krvarila do jucer. S tim da sam cijelu noc imala onako kao menstrualne bolove,ne grceve,samo onako bolove koji su se u jutro smirili i oko 3 popodne otisla na wc i krvarenje onako ne sad prejako i jedan kao ugrusak..sad ne znam sta da mislim? Da li se to hematom i dalje prazni ili sta? Brinu me ovi menstrualni bolovi..sutra idem ginekologici..da li je itko imao ovakav slucaj? Sad sam u 13tjednu..s tim da sam i sinoc imala iste te bolove al sad vise ne,smirilo se..
Pozdrav svima, nadam se da ovo nije spam, imam nepotrošenih 8 injekcija clexane od 4000 IU/0.4ml, koje smo kupili i rok mu je do travnja 2020., ali mi je terapija ukinuta. Ako nekome treba, ja bih prodala po povoljnijoj cijeni. Javite mi se na PM.
Madi ako se sjecas i moje krvarenje je prvi put trajalo skoro mjesec dana i stalno je bilo sa malim ugruscima, tako da je to hematom vjerovatno... sto se bolova tice i moji traju evo i dan danas, konstantno sirenje maternice i jos na sve to mrdanje bebice. Nemoj mnogo da brines i javi svakako sta ti je rekla dr. Meni je magnezijum pomogao sa bolovima (pila sam sumecu tableticu svaki dan po jednu)
Madi ako se sjecas i moje krvarenje je prvi put trajalo skoro mjesec dana i stalno je bilo sa malim ugruscima, tako da je to hematom vjerovatno… sto se bolova tice i moji traju evo i dan danas, konstantno sirenje maternice i jos na sve to mrdanje bebice. Nemoj mnogo da brines i javi svakako sta ti je rekla dr. Meni je magnezijum pomogao sa bolovima (pila sam sumecu tableticu svaki dan po jednu)
Hej😊 evo dosla od ginekologice i sve 5..hvala Bogu! Naravno opet taj hematom curka i dalje luda sam vise od tog krvarenja..znaci ja sad krvarim od hematoma vec mjesec i pol i on nikako nestati..ali sa bebacem je sve ok. Kupila sam si magnezij u tabletima jer od sumecih mi je bila takva mucnina da je to prestrasno. Evo opet kontrola za 3 tjedna i nadam se da ce se taj hrmatom konacno povuci!!
Ma hoce, ne brini... I moj je trajao na kraju od 7 do 16 nedelje pa smo se izborili, samo pozitivno... ❤️
Madi ako se sjecas i moje krvarenje je prvi put trajalo skoro mjesec dana i stalno je bilo sa malim ugruscima, tako da je to hematom vjerovatno… sto se bolova tice i moji traju evo i dan danas, konstantno sirenje maternice i jos na sve to mrdanje bebice. Nemoj mnogo da brines i javi svakako sta ti je rekla dr. Meni je magnezijum pomogao sa bolovima (pila sam sumecu tableticu svaki dan po jednu)
Hej😊 evo dosla od ginekologice i sve 5..hvala Bogu! Naravno opet taj hematom curka i dalje luda sam vise od tog krvarenja..znaci ja sad krvarim od hematoma vec mjesec i pol i on nikako nestati..ali sa bebacem je sve ok. Kupila sam si magnezij u tabletima jer od sumecih mi je bila takva mucnina da je to prestrasno. Evo opet kontrola za 3 tjedna i nadam se da ce se taj hrmatom konacno povuci!!
mene je sve peklo i boljelo pogotovo jajnici dok sam krvarila i jos k tome crijeva mucila tako da vise nisam znala sto je sto.... par setnja svaki dan od pola sata lagano, su mi pomogle, plakala sam svaki dan, krvarim, ugrucsi i jos k tome cijelo vrijeme sama... sad kad se ocistilo sve i dalje me pece i zna probadati ispod pupka, na ultrazvuku doktor rekao to je normalno jer se maternica zadebljala i širi se, pomice sve organe i ti bolovi su skroz normalni..
drzi se
Madi, jel prestalo tvoje krvarenje... vidim da nema update a srecom ne javlja se niko novi u grupu?
Ja sam mirna vec mjesec dana... Sad smo 20 nedelja 🤗 p.s. Sretan 8.mart 🤗
Madi, jel prestalo tvoje krvarenje… vidim da nema update a srecom ne javlja se niko novi u grupu?
Ja sam mirna vec mjesec dana… Sad smo 20 nedelja 🤗 p.s. Sretan 8.mart 🤗
Pozdrav😁..drago mi je da je sve ok i da nema krvarenja više. Pridruži se grupi kojoj spadaš po terminu ako želiš, mislim da čak pod Ljetne bebe 2018., priča se o svemu i svačemu...
Madi, jel prestalo tvoje krvarenje… vidim da nema update a srecom ne javlja se niko novi u grupu?
Ja sam mirna vec mjesec dana… Sad smo 20 nedelja 🤗 p.s. Sretan 8.mart 🤗
Hej Rubia je..konacno je krvarenje skroz prestalo..ali evo stigao je drugi problem..vec zadnjih par dana osjecam nekakvo curkanje i naravno u strahu da nije krvarenje trk u wc i dnevni ulozak cist i skuzim da imam nekakav vodenasti proziran iscjedak i mislim si da nije plodna voda..bila jucer kod ginekologa i kaze mi da plodne vode ima dovoljno,da mi preventivno geonestin da nije neka upala.jer sve do sada zbog krvarenja nisam mogla raditi briseve,a nalaze tek dobijem za 10ak dana da vidimo da nemam kakvu bskteriju ili sta. I sad sam naravno opet u strahu da mi stvarno ne curi plodna voda😕 opet lezim po cijele dane i opet sve ispocetka..
Sortiraj odgovore
Najstariji