Kako ublažiti grčiće kod beba?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Imoja mala ima non stop grceve

anakome

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

Nas su spasile sab simplex kapi. Tu i tamo je uhvati opet, ali nema onoga vrištanja koje je trajalo po 4-5 sati. Plakala sam s njom u toj fazi. Grozno. Jedino sta mene isto muci je sto se ona skoro nakon svakog hranjenja izvija i stenjka u snu i radi grimase, cvili. To je kastastrofa. Kao sto je Marija napisala, osjećam se grozno sto je ne uzmem i utješim a s druge strane, ona zapravo spava, samo sto stalno proizvodi nekakve zvukove. I zna se se zacrvenit ko paprika. Onda bljucne tako jos par puta i sve se smiri. Ali svako novo hranjenje, ista procedura, sve ispočetka

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Joj, ja vise ne znam kako bih mu pomogla, stalno se nosimo, da mu bar malo bude lakše... Skoro svako hranjenje, osim onih noćnih završimo s plačem, stenjanjem... Nekad počne i usred hranjenja, pa ga malo umirim, pa vratim natrag da jede... Neki dan mi se cini da je manje, neki dan opet isto i tako... Uglavnom, čekam da prođe... A kako si davala sab simplex kapi?

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Mi smo koristili te kapi, dosta su pomogle, pila ih je na žličicu, nisam ziher koliko kapljica ide, ali idu prije podoja da razbiju mjehuriće zraka, lagano glavica na povišeno i kapljice na žličicu i u usta.

koala123

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

drage mame, nisam htjela otvarat posebno temu jer moju Emu ne muce grcevi. bar ne jos. spava po danu fino. al po noci mi se probudi oko 1 pol 2 i onda se do 6 ujutro mucimo i ona i ja. nahranim ju i podrigne i sve. spustim ju u krevetic i pocnu bolne grimase, stenjanje ali bez placa. podignem ju, opet podrigne i mirna je samo kad je uspravno. cim ju polozim cijela prica ispocetka. sad je ´stara´ 15 dana. ak netko ima kakav savjet slobodno dajte. znam ju drzat tak uspravno i do sat vremena da se bar ona malo naspava al sve je teza fala unaprijed

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Koala, najvjerojatnije ju muči probavni sustav, još je jako malecka i treba vremena da se to proradi, a znamo da probava po noći slabije funkcionira i to ju muči i gnjavi, zrak ide po crijevima i stvara tu nelagodu. Nisi nam napisala što beba papa, ad ili dojiš?

koala123

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

znaci naoruzat se strpljenjem i cekat da probavni sustav proradi:) dojim. dojenje ide super. imam mlijeka za pol kvarta:)

anakome

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

Ona je meni na bočici, tako da joj uvalim u bočicu kad je hranim. Teta u ljekarni je rekla 3x po 15 kapi. Ona jede otprilike 6 obroka tako da ispadne taman svako drugi obrok. 
    A sta se tice grimas i stenjanja i sl, i nama jedino skroz pomaže kad se nosimo. Cim je spustim opet nakon nekog vremena isto, nekad i odmah kad je spustim.

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

Tako je i nama...bolne grimase, zacrveni se , ma poljubicasti....place, kako kada...sad pod zadnje samo zavrsiti kad ga jako zaboli, ali se ubrzo i smiri....
    "Pomaze" nam jedino nosanje, uspravno ili kad ga stavim da spava na meni , na trbuhu...cim ga polegnem i spustim iz ruku, ista prica iz pocetka...
    Mi smo koristili BioGaia kapi,nije mu nista pomoglo, samo mu je bilo jos gore tako da smo prestali..

Lida2

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Da se i ja pridruzim prici o grcevima. Nazalost vec su nas zahvatili i bas me to iznenadilo a ima samo 13 dana a pocelo nakon nekih 8.
    Dosta bljuca nakon svakog obroka.Tako da spava na bokovima da se ne udavi.
    Koristimo BioGaia kapi i Espumisan kapi kod svakog hranjenja. Nekad su grcevi jaci nekad slabiji kako koji dan. Jer jos uvijek koristimo AD uz podoje. Ono kaj mu pomogne kod grceva je da ga ja umotam i dekicu i to ruke uz tijelo i cvrsto ga omotam da nemre mahat s njima i skoro pa odmah se smiri. Toplo mu je, osjeca se sigurno ko u maternici i mama ga mazi i pjevusi i tako se uspije smiriti.
    Probajte to umatanje, to sam se slucajno sjetila jer sam o tome citala jos prije 3 g sa prvim sinom al nisam prakticirala i sad mi je zao jer mu pomogne.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.