Kako ublažiti grčiće kod beba?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    10. Siječanj 2015. 09:57

Nemojte me sad popljuvat al nama su grcici prestali kad sam curici dala ad, tocnije aptamil comfort. Ne zelim reklamirat nista, ali od onda nema vristanja kad prdi i kaka. Dajem joj mozda svaki drugi dan i ona popapa mozda 30-40 ml. Nije puno kolicinski al nama pomaze beskrajno...

koala123
    10. Siječanj 2015. 10:03

Zasto bi te itko popljuvao? Ti si mama svom djetetu i ak joj pomaze super. Mene zivcira kak neki ad gledaju ko otrov. I ja iskljucivo dojim bebu al neki dan sam j

koala123
    10. Siječanj 2015. 10:05

Joj dala caj od kima i pomoglo je. Nisam jos probala s ad-om jer nema tak uzasne grceve. E da zamjenili smo i plivin d vitamin s oleovitom. Mozda i to malo pomogne

krafnica
    10. Siječanj 2015. 10:19

To sam vec citala negdje da se ljudima cini da od plivit kapi imaju grcice. Moja hvala bogu nije...

• Mara2012
    14. Siječanj 2015. 23:17

Moja curica ima mjesec i pol i svaku vecer ima grceve od 19 h do ponoci ali u stankama…dobila ih je sa deset dana…biogaia joj ne pomaze…nosamo se i mazim ju pa zaspe…i pomaze kad upalim usisavac…ne mogu docekat da prestanu ti prokleti grcevi…planiram probati sab simpleks pa ako ni to ne pomogne onda odustajem od kapi…nosat cemo se dok skroz ne prestanu…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.