![](/media/img/6a/76/ae1eab21ca50c42bc217.jpeg)
zanima me kad prestaju grcici kod beba ,moj mali djecak ih ima od 2 sedmice,sad smo usli u 3 mj.i dalje su prisutni svaki dan.
Mojem dječaku su prestali nekoliko dana prije puna 3mj. Kupili smo probiotičke kapi Bio Gaia i Simplex kapi i jako su mu pomogle.
Mi smo kupili Antiflat,biogaia,pa jos jedne slovenske proizvodnje i jedino one malo pomagaju a sve dr.pa i cajevi nista.Da li grcevi prestanu tek tako odjednom ili postepeno,da li ima kakvi znakova da ce prestat.hvala unaprijed
Ja tkodjer imam jastucic sa zrncima koji se grije u mikrovalnoj al to njemu nimalo ne pomaze,jedino kapljice slovenskog prozvodjaca donekle djeluju drugo zaista nista.Prije je po cjeli dan plakao a nocu bi se umirio i spavao,budio se samo da jede.sad nekad po danu spava pola sata i mirniji je al zato naverc se poceo budit svaki sat,sat i pol....stenje,prdi i jako mase rukama i nogama pa bi rekla da sad su vecinom u vecernjim satima najjaci iako kazem i dalje ih i po danu ima pa me zabrinjava da li je normalno i danu i nocu da ima grcice?
Mi smo isto imali takav jastičić, ali nije mu baš pomogao. Koristili smo probiotičke kapi i Simplex zajedno jer kad bi potrošili jedne kapi, a koristili samo druge,odmah bi počeo plakati jako. Kada bismo mu dali Simplex, nedugo za tim bi počeo prditi, jer piše na njima da djeluju tako što rasplinjuju mjehuriće zraka u crijevima. Inače su mu bolovi počinjali u 19h i trajali do 22h, a preko dana je bio miran. Otprilike tjedan dana prije puna 3 mj potrošili smo kapi i nismo kupovali jer smo čitali da nestaju oko trećeg mjeseca, pa ako bude potrebno mislili smo kupiti još, ali više nije navečer plakao i to je bilo to. Još smo davali čaj od komorača, ali mislim da on nije pomagao. Spasio se jadničak od bolova, a i mi zajedno s njim.
Sjećam se kad je moj nećak imao grčiće, malo mu je pomagalo uspravno držanje i skakutanje na pilates lopti...ovi čajevi i kapi ništa....I onda čujemo od bab u selu da su djeci kuhale čaj od peršina. Dakle, na 1 dcl vode stavi se 3 listića peršina, lijepa svježa s vrha grančice, to se prokuha i kad se ohladi do željene temperature da se djetetu. Prvo nismo htjeli, ali očaj nas natjerao i spasio se nećak od grčića. Popije malo čaja i onda je mirniji koji dan, onda kad opet krene opet čaj...
pokusat cemo i to,hvala na savjetu.Nadam se da ce pomoci,jer dan i noc vodimo borbu snjima :-(
Ako je kom šta pomoglo nek javi, mislim da su grčići neizbježni pa da se pripremim
Sortiraj odgovore
Najstariji