Kako ublažiti grčiće kod beba?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    reina2731
    16. Lipanj 2014. 20:59

Da. Pomogla je duda i utopljavanje trbuha. Inače do otkrića toga 3tj je vrištao 17- 23h ostajao bez daha, nije jeo, katastrofa. 10.dan ih dobio i imao 21dan.

lenciniki
    16. Lipanj 2014. 21:21

Moj je malac imao grčeve od trećeg tjedna do negdje početka četvrtog mjeseca. Uzimali smo Biogaiu i ona je smanjila samo trajanje, ali ih nije skroz smirila. Sab SImplex je pomogao donekle kod nadutosti. Ujedno je i puno bljuckao i zbog toga preko dana nije skoro nimalo spavao. Većinom su grčevi bili uzrokovani time što je tada halapljivo papao, ali najgore je bilo između 19 i 22h (tada bi sve stalo odjednom). 

Ono što mi je najviše pomoglo je nošenje u slingu. Kako sam ga i preko dana morala duže držati u uspravnom položaju zbog bljuckanja to je bio jedini način da malo odspava preko dana, a da meni ruke ne otpadnu od nošenja. Onda sam ga jednom za vrijeme ovih žešćih grčeva stavila u sling i hodala po stanu i to ga je smirivalo.

cedevita2
    05. Srpanj 2014. 13:30

kako se daju kapi BioGaia?čitala sam uputstvo,al nema nist konkretno,samo da se daju 5 kapi na dan..jel bitno prije podoja,ili poslije?kad pocnu grcici ili kad??hm...stvarno ne kuzim..

06. Srpanj 2014. 21:53

Cedevita, ja sam svom davala svaku vecer. Kod njih je bitno biti samo redovan, jer kako kaze kukukaka one nisu protiv bolova, vec probiotik.

Sab simplex nama nije uopce pomagao, Bio Gaia je olaksala situaciju nakon 10 dana koristenja.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.