Kako ublažiti grčiće kod beba?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

mi koristimo biogaiu vecvise od dva tjedna i nikakvog poboljsanja od njih..

tena123

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

kleiva bolje probaj dati kapi bebi jer ne mora značiti ako kod druge bebe ne djeluje da neće ni kod tvoje, meni je prijateljica rekla da joj nisu niti jedna kapi pomogle i da joj je samo čaj od kima pomogao, dala mi je dvije ili tri vrste kapi koje kod njih nisu palile..iako moja curica ima više problema s nadutosti čaj od kima joj nije ništa pomogao, biogaja kapi također ništa nisu pomogle, i tko jednu večer dok sam ju nosila sjetim se tih kapi koje sam dobila, jedne su bile sab simplex i odmah su nam pomogle, tako da ne djeluje na sve isto, bolje je probavait sve dok ne pronađeš nešto što će djelovat..

kleaiva

Broj poruka: 1527

Prijavi adminu

MAMA PRVI PUT

mi koristimo biogaiu vecvise od dva tjedna i nikakvog poboljsanja od njih..

ma biogaia je ustvari za reguliranje probave i za imunitet...nisu baš striktno za grčeve. I ja dajem i nakon eksplozivnih stolica svaki čas...sad smo došli na nekoliko puta kroz dan uz plač za svaki prdac

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva

Prijavi adminu

tena123

kleiva bolje probaj dati kapi bebi jer ne mora značiti ako kod druge bebe ne djeluje da neće ni kod tvoje, meni je prijateljica rekla da joj nisu niti jedna kapi pomogle i da joj je samo čaj od kima pomogao, dala mi je dvije ili tri vrste kapi koje kod njih nisu palile..iako moja curica ima više problema s nadutosti čaj od kima joj nije ništa pomogao, biogaja kapi također ništa nisu pomogle, i tko jednu večer dok sam ju nosila sjetim se tih kapi koje sam dobila, jedne su bile sab simplex i odmah su nam pomogle, tako da ne djeluje na sve isto, bolje je probavait sve dok ne pronađeš nešto što će djelovat..

sad sam naručila i ja tiba kapi, sab simplex ne pože, a još mi onda ostaju espumisan :)

tena123

Broj poruka: 633

Prijavi adminu

nadam se da će vam pomoći..

kleaiva

Prijavi adminu

evo ja nisam na kraju ništa dala, samo još ćešće dajem jesti tako da se želudac ne isprazni,jedino kaj mi je to značilo da ga budim svaka 2 sata iako si on odspava i po 3 i pol sata inače, na savjet jedne pedijatrice i zasad je puuuno bolje...samo tu i tamo stenje i smiri se.

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

kleaiva drago mi je zbog vas da vam je bolje ,,,,samo neka tako i ostane
    nama imam osjecaj da je sve gore vec dva tjedna svaku vecer 3 sata grcevinikako se smirit ilproc...

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

Mi smo koristili Sab Simplex-uopće nisu pomogle, ali kada smo uzeli Biogaja kapi u kombinaciji s Vitaminom D, odmah mu je lakše-grčevi su se smanjili, gotovo nestali i mali fino kaka, ne napinje se i ne muči toliko. Stvarno, te kapi su nas spasile, jer je zaista bilo neizdrživo-toliko je plakao da smo već bili na rubu živčanog sloma. Sada spava i ne plače i odmah je i nama u duši lakše kada znamo da nam se dijete ne muči. 

kleaiva

Prijavi adminu

MAMA PRVI PUT

kleaiva drago mi je zbog vas da vam je bolje ,,,,samo neka tako i ostane
    nama imam osjecaj da je sve gore vec dva tjedna svaku vecer 3 sata grcevinikako se smirit ilproc…

Skužila sam da nema svaki dan grčeve...ali je redovno svaku večer budan kao sovica od 9 do ponoći. Jedino još uvijek se muči i stenje i plače kad treba prdnuti i kakati. Valjda će se i to poboljšati uskoro.Sad i je najgori period...grčevi dosegnu vrhunac oko 6. tog tjedna...samo se moramo smiriti jer čim smo mi nervozne i oni su još gori.

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

Zadnja 2 dana mi curka navečer neumorno plače...sinoć je od 8,pol 9 navečer do skoro 2 ujutro plakala i grčila nogice...pretpostavljam da su ju uhvatili grčevi....fen smo probali...malo se smiri ali ne traje predugo....nego,mene zanima jel grčevi bebu napadaju svaku noć ili? Jer meni ju je grozno slušat i gledatt kak se muči,a ne mogu joj pomoć

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.