Moja beba je imala užasne grčeve,koja god mama ju je vidjela u tom periodu je rekla da njeno dijete nije imalo tako jake,i znali su trajati od 13:30 do 3:30 u noći,ja sam bila luda...Kupili smo sve kapi i sirupe koji su na tržištu,punjene mace za grijanje trbuha,stalno sam joj masirala trbuh,promjenili smo hranu,ja na kraju nisam ništa jela jer je možda od mog mlijeka,pa sam izbacila i svoje mlijeko na kraju,ništa nije pomoglo.Na kraju mi je baka od 90 godina rekla da joj dam čaj od kima,i grčevi su prestali preko noći.Mislila sam da je možda zato jer se bližio treći mjesec života,ali nije jer ako bi čak kad je imala četiri mjeseca koji dan izostavila čaj grčevi bi se vratili.Ja sam kupila u dućanu,ima i u ljekarnama,stavi se 6¨-7 zrna na 2 dcl vode,prokuha,procijedi i ohladi,davati tokom cijelog dana.Čak mi je pedijatrica rekla da su nekad prepisivali kim,ali sad postoje kapi za kupiti...Mislim da je to prirodno,jeftino i zdravo,i nama je olakšalo život.
Imam 2 cure, kod prve nije pomagao čaj od komorača ni ništa osim biogaja kapi, a manjoj ni to, samo su se malo smanjili grčiči. Inače je manja imala grčave 5 i pol mjeseci i prva 3 mjeseca su bila ko iz horora. Ona i inače jako glasno vrišti, a ne plače, pa kad su bili grčevi, to je bilo prestrašno. Al prošli su i to je najbitnije
Sortiraj odgovore
Najstariji