zanima me kad prestaju grcici kod beba ,moj mali djecak ih ima od 2 sedmice,sad smo usli u 3 mj.i dalje su prisutni svaki dan.
kada mu dajete kapi protiv rahitisa? čitala sam po forumima da su se neke mame žalile da im djeca imaju grčeve od njih. a i sama sam se uvjerila u to. davala sam sinu kapi nakon kupanja, u 21h. i plakao bi sve do 23h. i onda sam odlučila dati oko 18h. i nakon pola sata opet dreka, i plač po sat-dva. i onda sam odlučila davati ujutro, malo je u početku plakao, i sad ništa više. tako da mogu reći da nije ni imao grčeve, hvala Bogu.
(ima 2,5mj, i ne doji)
i mislim kako su te kapi možda povezane s tim.
Moja beba ima 7 tjedana, a grčevi su počeli sa 10 dana. Samo ga dojim pa zato pazim i na prehranu. Dajem mu Biogaia kapi od početka i Homeolabove kapi za grčeve koje jedine pomažu. U početku je grčeve imao svaki dan od 6 - 8 ili 9, sad od kad se promijenilo vrijeme od 7 - 9 ili 10, ali više nisu svaki dan. Nema mi goreg nego gledati ga kako vrišti i ne mogu mu pomoći. Ja ga stisnem uza sebe, nosam, pjevam i tako nekako ga uspijem smiriti na kratko dok ne zaspi. Nevjerojatno, ali istinito, umiruje ga zvuk kuhinjske nape :) A ove kapi stvarno pomažu. One neće spriječiti grčeve nego olakšati bol. Zovu se Homeolab kids colic and gas relief
Da li netko ima iskustva sa homeopatskim kuglicama protiv grceva? Radi se o colocynthis 15x.
Mi smo svojoj bebici davali te kuglice i zaista su joj pomogle, no moram napomenuti da to nisu bili baš neki jaki grčevi. Nakon dva dana su prestali ali smo nastavili još davati 5 dana jer nam je rečeno da se daju minimalno 7 dana. Mislim da je to sve individualno jer nekome pomognu, a nekome ne. :-)
Da li netko ima iskustva sa homeopatskim kuglicama protiv grceva? Radi se o colocynthis 15x.Mi smo svojoj bebici davali te kuglice i zaista su joj pomogle, no moram napomenuti da to nisu bili baš neki jaki grčevi. Nakon dva dana su prestali ali smo nastavili još davati 5 dana jer nam je rečeno da se daju minimalno 7 dana. Mislim da je to sve individualno jer nekome pomognu, a nekome ne. :-)
Ja sam isto čula pozitivna iskustva s tim kuglicama. Evo i mi smo ih nabavili, pa ćemo vidjeti..
Da li netko ima iskustva sa homeopatskim kuglicama protiv grceva? Radi se o colocynthis 15x.Mi smo svojoj bebici davali te kuglice i zaista su joj pomogle, no moram napomenuti da to nisu bili baš neki jaki grčevi. Nakon dva dana su prestali ali smo nastavili još davati 5 dana jer nam je rečeno da se daju minimalno 7 dana. Mislim da je to sve individualno jer nekome pomognu, a nekome ne. :-)
Nama na zalost nisu pomogle,ali beba nam ima dosta jake grceve,tako da smo na kraju kupili espumisan kapi,i to nam je napokon malo ublazilo te grozne grceve.
Moji su oboje imali grčeve. Nema što nisam isprobala, jedino im nisam davala čajeve jer su dojene bebe. I grčili su se čim bi se najeli pa idućih sat, sat i pol. Prestali su nešto prije 3. mjeseca i to postupno su se smanjivali zadnjih tjedan dana. Ja sam izbacila mlijeko i mliječne proizvode iz pregrane i sve što bi ih moglo napuhavati. Masirala sam im trbuščiće, stavljala topli jastučić, uzimali su bio gaia kapi, pokušala s homeopatijom i ostalim pripravcima, no odustala jer su se i dalje grčili. Kupila maramu i danju ih nosila u njoj od jutra do navečer. Jedino su tako htjeli spavati i nisu se mučili. Kad su grčevi prestali, počeli su spavati fino u svom krevetiću, kao da nije ništa bilo. Teško je, no prođu ta tri mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji