Dobila i ja danas tu spravicu za mjerenje al nemam pojma kak se koristi pa cu prvi put kad odem na vv trazit da mi pokazu
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pa ne znam meni nekako se cinilo ako je nakon 4h toliko da je nakon 2h bio dupli onda. Ili krivo razmisljam?
A koliko bi ti da bude ...to je izvrstan secer
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hehehe pa strah me da je nakon 1h i 2h preko granica i da bi morala paziti. A taj obrok nisam pazila ni mrvu i zato sam ocekivala da ce biti onako neki bjesni brojevi 8, 10... Nesto! Koliko vama bude pola sata prije jela? I jel prije toga pijete vodu ili ono prije testiranja neko vrijeme bas nista ne konzumirate. Izmaltretirala kolegu da i sutra ponese. 😁
Nemam pojma. Nisam mjerila. Od rujna me dr salje na vv. Jedino mi na pocetku trudnoce bio 5.9 na taste i to je ionak odmah gestacijski tak da...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Secerne kako ste? Moj dobri kolega zaista me poslusao i donio aparatic opet. Ujutro 2h nakon bijele kave i kroasana s marmeladom secer 5.1, a nakon marende - hot dog pojela 😵 i krastavce - 4.7! Zadovoljna sam jer mi je koliko sam vas shvatila normalan bez obzira sto sam jela bijeli kruh, nisam nista vagala i jela slatko. Cak si mislim da pitam opet dr da me posalje vaditi guk nataste. 🤔
Odlican ti je. Drago mi je radi tebe.super. a radila si vec profile ? Ja cu tek u rujnu.
Na meniju integralni spageti i umak od gaude i abc sira.mmm
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nisam radili profile. Mene su stavili na dijetu jer mi je na prvom vadenju nataste guk bio 5.5, al ja gosppdja fino vecer prije bila na festi i pojela cudesa od kolaca i torti. Dtugo mjerenje bilo 5.0, al kao nek ipak pazim. Sad sam prestala piti kortikosteroide pa su odmah mi rkeli da bi mi guk mogao pasti jer oni navodno dizu secer u krvi.
Koje drugo mjerenje?
Mogla si ti i vola pojes noc prije. Nema ti to veze. Da gusteraca radi kak treba izregulirala bi sama. Jedino sto tijekom trudnoce zaista pada vrijednost secera pa i mene to tjesi
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Meni su u labosu i dr je rekla da prije vadjenja guk je potrebno biti nataste 12h sve manje od toga ne smatra se nataste. A meni od zadnjeg komada torte do mjerenja proslo bilo cca 6.30h. Poslali me bili ponoviti odmah nakon 2 ili 3 dana vaditi opet al onda sam imala tih 12h pauze a taj dan jela sve normalno doslovno i kekse i lubenicu, tijesto sa umakom ma svasta nadeobila... Bas ono svega samo sam po uputi zadnji put jela u 19 i krv vadila u 7. Zato mi je i rekla da glavni obrok jedem sto hocu, a ostale da pazim kao.
Sortiraj odgovore
Najstariji