Bok vilmica
Nemam savjet...i mene to uskoro ceka... nekakao sam.uspjevala u prosloj trudnoci iscjediti. Koliki ti je secer?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pozdrav cure! Jucer sam bila na OGTT-u. Natase 5.4, 1.mjerenje 11.4, 2.mjerenje 8.8. Jos se nisam javila ginekologu s nalazom. Sto slijedi dalje, kakve savjete imate?
Evo!
Grizli btw ja skinula 6 kg jbt ko avet cu bit
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Joj cure ja danas sve ludo stalno na poslu i za dorucak samo bijelu kavu popila, al sam zato za marendu sendvic sa sirom i rajcicama, onda za rucak svasta smjesala. Moja mama nakuhala ruckova za cijeli bataljun i ja morala od svega malo bocnut a na kraju nis konkretno al sam pojela 1 mali komadic pecenog krumpira, komad kozlica pecenog, malo paste sa salsom. A svega ne znam dal je bila porcija 300 grama. Sve me zasitilo i jedino čega sam puuno pojela je kupus salata sta inace bas i ne volim jest. Muz reko da sam jela same gluposti. 😔 I sad neka ide za veceru dobro bi dosla i da je gotovo za 10 minuta 😁.
Tockice ja sam stalno izmedju 6-7kg minusa.
Da da Luce ja od pocetka trudnoce do sad samo sam gubila kile. Sad se drzim od 62.8-63.5 kako koji dan. Nisam jos ni kilu vratila od izgubljenih.
Nego da vas pitam iskusne sa mjerenjem secera. Znam da nije po pravilu, ali za marendu sa jela normalno salatu od riže, lece i krastavaca, komad bijelog kruha + feta sir + cherry rajcice sigurno 120 gr. Nisam ni racunala ni pazila sto jedem, bila sam toliko gladna da sam mislila da cu se onesjvestiti pa pojela na brzinu na poslu, jer jutros nisam nis stigla pojest i prvi obrok mi je bio u 9.30, a od 6 budna. E sad kolega imao kod sebe od tate uredjaj za mjeriti secer jer mu morao ici po novog i probao mi doduse 4 h nakon tok super nakrcanog obroka i secer mi je bio 4.9! Pretpostavljam da mi je onda 2 h nakon jela bio u nebesima. E sad dal je dovoljno samo da rucak pojedem normalno po onim jedinicama ili je bolje da ga bas izreduciram skroz?
Da da Luce ja od pocetka trudnoce do sad samo sam gubila kile. Sad se drzim od 62.8-63.5 kako koji dan. Nisam jos ni kilu vratila od izgubljenih.
Nego da vas pitam iskusne sa mjerenjem secera. Znam da nije po pravilu, ali za marendu sa jela normalno salatu od riže, lece i krastavaca, komad bijelog kruha + feta sir + cherry rajcice sigurno 120 gr. Nisam ni racunala ni pazila sto jedem, bila sam toliko gladna da sam mislila da cu se onesjvestiti pa pojela na brzinu na poslu, jer jutros nisam nis stigla pojest i prvi obrok mi je bio u 9.30, a od 6 budna. E sad kolega imao kod sebe od tate uredjaj za mjeriti secer jer mu morao ici po novog i probao mi doduse 4 h nakon tok super nakrcanog obroka i secer mi je bio 4.9! Pretpostavljam da mi je onda 2 h nakon jela bio u nebesima. E sad dal je dovoljno samo da rucak pojedem normalno po onim jedinicama ili je bolje da ga bas izreduciram skroz?
Grizli ja mjerim pol sata prije rucka i 2h nakon rucka j uvijek nakon obroka tog mi je do 6.4.meni je moja dr. Rekla da je to uredno.. Cak sam i muzu mjerila, isto smo rucali i imao je 6.2🤣
Sinoc sam pojela sladoled i bacila setnju od satak vremena, nisam ga ni mjerila.
Netko kaze da nakon rize il tjest. Opcenito ugljiko secer raste tek nakon 2h.i to sam probala i kod mene nije rastao. Tako da to tvoje 4.9.meni je super.
Ja sam prestala vagat, jedem umjereno, 6 obroka, i necu da se psiho opterecujem s time, djetu drzim, gukovi su ok. Amen.
url=https://lilypie.com]
Ma sto 6-7 kg minusa?? U 13 tjedana toliko izgubila?
Ja u 9 tjedna minus 6 kg
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji