Luce ja tek sad vidila da ti povećali kcl i da je nalaz bio dobar! A ovo za kbc 😳😳😳 wwoooowww... Pulska bolnica izgleda ko sinteraj, i nadam se da necu morat u nju.
Da, povecali mi jer su mi profili i prosli put i sada super, beba lijepo napreduje a ja 27 tj jos uvijek nula kg. Kaze dr bar 3-4 kg da uhvatim do kraja
Prvo dijete sam rodila u starom rodilistu i uvjete mogu slobodno nazvati krajnje nehumanim, ali Bogu hvala izgradili su novo 😀
Luce nek onda dobijes tih par kilica da sve bude ko pp spagi! Ja se nadam da ce u Puli otvoriti novo rodiliste do 1 mj, sazidano je al ne znam dal ce se do onda preseliti. Voljela bi jer ovo staro je uzasno, a vrhunac koliko sam cula je hrana koju kuhaju u drugoj bolnici pa donesu u rodiliste ledeno vec.
Grizli briga te za tih 2 3 dana koliko ces bit u bolnici
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Luce nek onda dobijes tih par kilica da sve bude ko pp spagi! Ja se nadam da ce u Puli otvoriti novo rodiliste do 1 mj, sazidano je al ne znam dal ce se do onda preseliti. Voljela bi jer ovo staro je uzasno, a vrhunac koliko sam cula je hrana koju kuhaju u drugoj bolnici pa donesu u rodiliste ledeno vec.
Drzim fige da rodis u novom 😀.
Jesi ti pocela dobijati kilice ili si jos u velikom minusu?
U prosloj trudnoci meni nitko nije spominjao da bi ista trebala dobiti a vec sam vam spomenula da sam 10kg izgubila...tak da ne kuzim vise nis
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockica vjeruj mi jako te briga kad si u sobi bez stakla na prozirima, u odvaljenom krevetu isl. Moja seka je zbog manjka plodne vode lezala u tom rodilistu na odjelu nekom ne znam vise kojem u sred zime. Radijator je radio, al stalko na prozoru je bilo razbijeno i po njoj je puhalo tako da je sogor od doma donio najlon i selotejp i ljepio tamo prozor. Deke smo joj od doma nosili jer su joj bile kratke neke iz austrougarske dimenzije 180 sa 80. Pa kad je dolazila vizita pokrila bi se njihovom, a kad su osli svojom jer su se ljutili da nemoze imat svoju deku. Rodiliste ko i cijela bolnica je bogu za plakat. U wc u trudnickoj su cucavci da sam skoro upala u njih koliki su kad sam bila na kontroli. Ma strasno, da nema obih doktora i sestra tamo zaista to nije ni za sinteraj mjesto.
Ma moje kile sad vec danima stoje na 64. Ne mrdaju ni gore ni dole bar nesto. Ispada da sam kao 2 kg dobila, al sve zato jer jedem bas sve normalno, odnosno ne vazem porcije, slatko skoro nista, tjestenina integralna, al kruh obican pojedem onu 1 snitu koju sam i prije jela, jer od integralnog sam pocela zgaravice vec dobivat i bilo mi je previse tog kruha meni. Jedem oko 6 obroka dnevno s time da je meni dorucak, marenda i vecera podjednaka po kcal. Cim sam 1 dan preskocila marendu i taj dan sam kao jela manje jer mi je bilo mucno odmah je bilo - 1 kg. Tako da mi je nutricionistica rekla da je to vjerojatno samo voda to sto sam dobila, al najvaznije ne padam vise. A sa svom tom prehranom secer mi bude uvijek ispod 5.5 2h nakon jela. Nadam se da ce i ogtt tako pokazat. Mislim da ce mi to mozda dat sad na iducem pregledu da radim. Ne znam u kojim tt se to radi inace?
Sortiraj odgovore
Najstariji