Moze i za dorucak 1 jed kruha i 2 voca, 380 gr nije malo a uzivas kad je lijepo rashladjena 😀
Ja napravila juhu od paradajza i pekla tikvice po onom Grizlinom i pojela dva komada...al mi pobjeglo soli pa je preslano hahah
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice hahaha stavi malo dreainga gore od kiselog vrhnja i nasjeckaj krastavce u to pa ce ublaziti slanocu.
Gdje ste slatkice 😀?
Ja sam danas za dorucak zgrijesila, pojela cokolino, secer nakon 2 sata 4.1.
Za rucak pravim varivo od lece, graha i slanutka s povrcem, meso preskacem jer smo jucer imali rostilj pa mi se danas bas ne jede
Ajme savrseni su ti seceri. Mozes ti grijesit.. mi jos nista za rucak...cekam muza da vidim kaj cemo...nis mi se ni ne jede 🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ma ja sam zalutala na dijagnozu s tim secerom, ali ogtt nakon sat je bio 11, a sve drugo u redu, ukljucujuci profile i dovoljno po njima da idem na dijetu . Pazim zbilja a sto nekad zgrijesim, nadoknadim setnjom i plivanjem
Joj mene krumpir salata unisti, tesko mi u trudnoci sjedne a obozavam.
Upravo umijesila heljdino tijesto sa sjemenkama za pogacice sa sirom za veceru 😋
Djevojke, ima li netko tko je radio GUK profile na Vuk Vrhovcu, odnosno nosio uzorke tamo? Dobila sam pribor, al cini mi se nemoguća misija iscjediti toliko krvi u epruvetu i to 4x. Imate li kakav savjet?
Sortiraj odgovore
Najstariji