Ja pojela int tost sa sirom i sad po malo kavicu.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja za sad samo kavu bijelu pijem, bas nemam neki tek jutros nista mi se ne jede. Tako da cu malo kasnije dok smislim dorucak, a za rucak mislim da ce biti blitva sa malo krumpira i oslic ili nek druga riba sta muz nadje za kupiti. Ako ne nadje nista frisko onda cemo salatu od graha, rokule, tvrdo kuhanih jaja i pileca prsa.
Joj žene meni se jedu knedle sa sljivama, mama se ponudila da mi napravi jer je dobila sljive fine. Al to je tako krcato UH. Sto mislite ako pojedem 1 knedlu hocu bas jako pretjerat? Mislim ja imam pravo jedan obrok obican u kojem ne moram paziti nista, al ovo mi se cini bas UH bomba - brasno, krumpir, prezle, secer... 😳
Grizli, istina pune su uh al nece nista biti od jedne knedle, popij limunadu bez secera nakon nje i iduci obrok izbaci uh. Treba sebi nekad ugoditi 😀
Ma jednu smazi i onda odi prosetat... mene ubija sto moram.mirovat i sad sam tolko atrofirala vec da cudo jedno, dva koraka i uspusem se... nadam se da ce 2 tromjesecje me odvalit neka energija i da necu vise morat mirovat. Ja se sjecam obroka iz prosle trudnoce iz bolnice( i to je bio jedini obrok kad sam se najela ahhaha) dijabeticki naravno, peceno meso peceni krumpir i pecena jebuka hehhehe
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hahaha super su mi ti bolnicki meniji. Tako mi prijateljica prica da je ona dobivala hladne hrenovke malo senfa i snitu kruha, ili palentu sa svjezim sirom ili isto tako pecen krumpir ili pire sa mesom masnim, onako fino jos zalivenim od pecenja. Inace pulsko rodiliste nema kuhinju nego hranu voze iz druge bolnice pa vecina hrane dodje prohladna. Sta mi je isto vrh!
Uh rekla sam mami nek napravi male knedle i da necu jesti cijeli dan uh samo da pojedem tu jednu s gustom. I pametno Luce drmnut cu limunadu i poslije setnja kako kaze Tockica.
Ja mislim da cu se pretvoriti u zrnati sir il abc. Jutros sam pojela kajganu od 2 jaja, paradajiza i kruha. I bas sam se zasitila.
Imam rize od jucer za rucak i danas, a mislim da cu ipak ribu danas, nesto mi se jede Orada.
Sanjala sam da jedem cokolino, eto
🤦♀️🤣
url=https://lilypie.com]
Moji pozeljeli bolonjez i spagete, ja cu im se pridruziti + juhica i salata, tlaka mi kuhati odvojeno danas.
Lubenicu imamo rashladjenu pa cu se sad malo zasladiti, bas to godi iza mora 😀
Luce i ja sma neki dan jela bolonjez sa spagetima al sam skuhala integralnu. Mislim da je to ok uz salatu ti. A ja lubenicunizbjegavam jer mi tamo pise max 100 gr a to su onako 3 kocke. Ja sam jucer dinju odvagnula 100 gr i bilo mi dovoljno za se zasladiti. Kupila neku bas minijaturnu pa ispalo 2 fete da sam pojela.
Aha meni pise 100 na mom papiru, al ja sam to rukom prepisivala pa moguće da sam i fulala. Jer sam izbacila stvari koje ne jedem i napisala si na malu plocu sto imam u kuhinji rukom stavri koje volim da znam. 👍 Super onda kao medjuobrok moze se i 2 jedinice pojest umjesto 1 voce + 1 kruh 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji