Pa smijes ga posjest think. Ima malo Uh i mrvicu secera. Ne znam zas ne bi smjela
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
A u toom grmu lezi zec hahaha. Hoces hoces, prilicno je velik.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Thinkpink kupis jedan pa kad pojedes nema vise.
Kako stojite sa kontrolom secera u predblagdansko vrijeme? Bas mi je tesko kontrolirat se, ne da mi se paziti što kuham, samo mi je bitno da je na brzinu gotovo i da je ukusno. Ulijenila sam se skroz.
Ja cu pojest koji kolacic . Prekjucer sam radila profile pa ak budu ok cu se malo opustiti par dana za blagdane.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Grizli nikad ne kupujem po 1-2kom, kod mene mora uvijek biti kolicinski u rezervi i na zalihi. Pa ako krenem, bojim se da necu stat...a ja sam tipa onih koji jedu dok se ne najedu, a kad me vidis ne bi nikad rekla. Pojedem kolicinski ko moj muz koji je cijeli život sportas, visok i ima ga. Zato je meni ova dijeta jako tesko pala zbog kolicine hrane, al vec sam oguglala na to...🤪
Tockice ja jucer radila profile😊 i mislim da za blagdane necu niti kolacic pojest. Zato sam mozda mislila pocastit se samo s pudingom, al cu jos vidjet dal cu se moci resetirat i vratiti na tvornicke postavke nakon brljanja🙃
Uuu thinkpink ja jedino za sta se ne mogu kontrolirat je ferrero roche. Ostalo ja sta si stavim na tanjur to je to. Meni u frizu može biti 300 komada necega al ako si ja to nisam izvadila u porciju ko da ga nema. Zato ne volim one opcije svedskog stola, ili kad slatkisi stoje na stolu u zdjelici. Ja si sve moram izvaditi na tanjur.
Danas sam doruckovala mlijeko s petit buere keksima i dvi fete kruha s marmeladom. Izdrzala uru da nesto ne cvaknem pa sam mirila nakon uru 6 je bio. Rekla bih da problema vise nema. Ujutro na taste (upitno koliko je na taste jer mi je zadnji obrok u 4 ujutro) je oko 5. Tako mi je bilo prije trudnoce.
url=https://lilypie.com]
Stella meni to zvucu sasvim u redu s obzirom sto si jela, a nakon 1h secer tako niski. 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji