Mi juhicu sa griz noklicama, spinat, dinosaure i zelenu salatu. Poslije sam.maznula 4 dijabeticke napolitanke.za pol sata mjerim.ful me zanima.
Sutra pikanje za profile.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pozz zene . Radila ogtt uglavnom nataste bi trebao biti do 5.1 u mene 5.7. Iza toga onaj nakon sat u granicama normale kao i onaj nakon 2 sata. Ali doktorica kaze s obzirom da je ovaj nataste 5.7 da govorimo o gestacijskom dijabetesu. Mislim prvi put sam u ovim vodama sto se tice ogtt -a i cini mi se da su bas rigorozni . Dali je opasan ovaj secer iako meni kao laiku se ne cini puno visok ali naravno pridrzavat cu se svega sto mi kaze, za pocetak cu morati vaditi guk profil pa kao ide dijeta a o tome ce mi kao iza ovog profila objasnit kako i sta
Bok. Slobodno nam se pridruzi. Imas na prijasnjim stranicama raznih uputa o hrani i tako.procitaj malo.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Malagarava dosta ti je visok nataste. Meni su nakeljili gestacijski dijabetes dijagnozu jer mi je ogtt nataste 5.1. Jako su rigorozni, al zbilja bebama i nama povisen secer moze skoditi. Iz mog iskustva ovaj jutarnji je najlakse odrzavat ako se u popodnevnim satim i navecer bas jako pazi sto se jede. U svakom slucaju kako je Tockica napisala pogledaj malo na pocetku teme ima dosta o dijeti i uputama, receptima i ostalo korisno. Iskreno u pocetku šokira dijagnoza i dok se ne priviknes na taj sustav prehrane al da se i s time ziviti. I normalno je ako pokleknes ponekad. Sretno i da se sto prije snadjes.
Taj taj.mislim.da je dukat. Jel je? I nasla u dm keksice proteinske jest da su 15kn malo pakiranje ali imaju na 50g vrecicu 15 g ugljikohodrata i nes minimakno secera.prefini su. I nasla proteinski čips.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam zadnja dva dana bas losa sa prehranom. Samo bi neke juhe jela i nis normalno zapravo. Skuzila sam da me slatko pocelo jako privlacit al redovito imam zgaravicu poslije.
British Shorthair kittens from the home
BRITISH SHORTHAIR kittens from HOME, Your number one British Shorthair kittens from a breeder. We are members of CFA and TICA. Our goal is to produce exotic kittens from that are not only unique and beautiful, but healthy and happy as well as have the most charming colors. All our kittens from are raised in our home with lots of love, attention and abundant human contact. All our British Shorthair kittens from available for sale, spend time at the veterinary clinic getting use to multiple people and pets and other animals. This means a happy and well socialized kitten for you!
https://britishshorthair.company.com/
Tockice mislim da je vindijin. Ja ga na kraju dala muzu da pojede, jer se bojim da ne pokleknem i otmem se kontroli🤭
Super za kekse i cips. Kekse sumnjam da smijem, jedino ako su bas GF, a cips cu jos probat preko neta naci sastav...
Sortiraj odgovore
Najstariji