Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    25. Prosinac 2019. 19:42

Meni francuska ne dize. Danas nakon juhe, sarme , odojka i francuske bio 4.9.
    Ali sam sad zasrala jer je mama donjela pirovu madaricu i nisam.izdrzala i pojela i nju i cheesecake. Sad vise ne mjerim jer bi u sok pala da vidim rezultat.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• ivaaa4
    25. Prosinac 2019. 21:06

Ja sam pojela gibanicu od oraha i maloprije kuglof. Ne želim ni razmišljati koliki mi je šećer :/ 
    A za ručak: teletina s krumpirom :) 
    Sutra se vraćamo na početak :)

• thinkpink1
    25. Prosinac 2019. 21:32

Tockice evo ni meni ne dize francuska🤩, bio 5,1 pa 4,9💃💃💃
    Sutra za rucak cu si stavit pinkicu vise nego danas za veceru🍽🙈

Točkica37
    26. Prosinac 2019. 06:46

Da i meni je francuska bila otkrice i bas sam sretna sto ju smijemo papatiii.omnom. 
    Vidis kako istrazujemo tako nademo i fine spize koju smijemo. Za novu cemo svi navaliti na odojak i francusku i sarmu bez griznje savjesti.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    26. Prosinac 2019. 07:58

Jutro! Kako ste me razveselile sa ovim o francuskoj. Ja isto jucer pojela 2 zlice francuske i mozgam shit grasak + mrkva + majo iako je seka stavila light majo. Meni za divno cudno jutros secer 5.3 samo. Napisala sam samo jer za veceru ja frajerica smazala 3 cupavca i 3 kolaca gluten free + mandarinu. Znaci budala ja to sve potrpala u 22h 😳. A cijeli dan zderali ko prasci. Danas moram smanjit dozivljaje. Za dorucak pirov kruh feta i mljecni, rucak mislim da ce biti samo juha i komadic leso teletine. 

Točkica37
    26. Prosinac 2019. 08:31

Meni je dorucak bio proteinski kruh pasteta i 2 kolaca. Jebemu. Jedva cekam da ss sve pojede i da nema nista od slatkiga u kuci 🤣 doduse kaze mama da je pravila sa brezinim secerom i pirovim brasbom pa cemo vidjeti uskoro na mjerenju. Nezz sta ceno za rucak. Mlađi i ja smo solo pa mislim da ce bit juhica od paradajza, kobase i francuska i kiseli.kupus( da ja sam mjesala francusku i kiseli kupus i bilo mi prefinooo)

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    26. Prosinac 2019. 08:59

Evo 5.2 nakon dorucka.milina 💪💪💪 
    Recite mi jel koja pravila pizzu sa lanenin brasnom?
    Imam ga doma, full malo Uh ima , a nisam nikad se susrela s njim u kuhinji?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    26. Prosinac 2019. 11:00

I ja sam happy secer 5.4 nakon dorucka. 
    Laneno brasno ja nisam koristila. 

• thinkpink1
    26. Prosinac 2019. 11:49

Niti ja nisam probala sa lanenim brasnom, cak niti onaj oopsie kruh...al sam cula da je fina pizza na podlozi od karfiola...
    Ja danas nemam kaj mjerit kad nisam imala ispade, bar za sad🙊, tak da vjerujem da je sve standardno...

• thinkpink1
    29. Prosinac 2019. 15:53

Koje zatišje na temi...🙃 
    Tockice jelbsi probala pizzu sa lanenim brašnom? Kako je ispalo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.