Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    24. Prosinac 2019. 16:39

Iva super je ako se moze pratiti svaki dan jer profili jednom mjesecno nisu bas pokazatelj , pogotovo sto tada štreberski jedemo. Ma ti si vec u terminu jos koji dan pripazis i eto bebe

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    24. Prosinac 2019. 16:41

Stelle123

Da ali, ja sam za svoj problem saznala u 23. tjednu, a vecina razvoja u bebe je do tada vec gotova. Pretpostavljam da tad posteljica pocinje smetat, al ne znaci da mi je do tada bio idealan i nije vrludao. Osim ovoga na taste jer sam njega vise puta provjeravala. Jos kad se sjetim da sam od 12-16 tjedna nabila 3-4 kila i ubijala se u lubenici🤕

Daj se opusti koka. Sve je ok. I ti si dobro i beba je dobro. 
    Ja sam s prvim imala nelijeceni secer , tek u 38 tjednu saznali, a super smo hvala dragom Bogu i on i ja. Sad sam pazila od prvog dana , i sa drugim isto tako da ne brinem uooce, a isto savjetujem i tebi. Sve je ok :)

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    24. Prosinac 2019. 19:49

Stella ne opterecuj se sad s time sto je bilo. Mene su opsjedali secerom na pocetku pa sam se ja strogo drzala i izgubila masu kila sta isto nije kao dobro za organogenezu bebe, al ja sam misljenja da niti jedna trudnoca nije idealna, a opet bebice se radjaju zive i zdrave. Ako se rode savraeno zdrave onim zenama koje tek na porodu shvate da su bile trudne onda nema razloga da i nase ne budu zbog tih par tjedana klimavog secera ili par izleta u slatko.
    Iva u svakom slucaju je lakse ako imas kako kontrolirat jer mozes si provjeriti na pocetku koje namjernice ti dizu secer npr. Jer evo tu na temi meni pasta i riza ako pojedem u dozi nista ne dignu, a Thinkpink secer nakon toga je povisen. Svaka od nas drukčije reagira na namjernicu pa je tim lakse. S time da se te aparatice mora uzet uz dozu opreza jer nisu bas tocni al kroz puno mjerenja dobis okvirnu sliku odstupanja pa ti je pomoc u kombiniraju obroka 

• Stelle123
    25. Prosinac 2019. 04:47

Curke, ma da znam to sve al sta cu takva sam. Meni nije tesko nesto ufilmat cim nesto procitam. Znam da se sestra u doktora cudila kako sam disciplinirana s gestacijskim, odnosno koliko ih ima takvu dijagnozu a svejedno ne paze. I zakljucak je bio, na kraju se komplikacije dogode bas ovima koji su po ps-u. Mislim nekako sam od pocetka bila u strahu da bi mogla imat sa secerom problem, a onda sam dugo vremena sebe uvjeravala da umisljam i radim dramu po obicaju. Ma nebitno, samo eto za one koji se budu susreli s ovim u buducnosti, stvarno skoro svako stanje benigno ili manje benigno kod bebe povezuju izmedju ostaloga i s gestacijskim dijabetesom u trudnoci. Stoga treba paziti, cak i vise od onoga sto doktori kazu.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    25. Prosinac 2019. 07:32

Sretan Bozic slatkiceeee vama i obiteljima 💙♥️🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    25. Prosinac 2019. 07:34

Sretan Bozic! I da sve izdrzimo slatke izazove danas! 🤭😆

• thinkpink1
    25. Prosinac 2019. 12:10

Slatkice sretna vam Božić i ako papate kolače da vam secer bude u granicama normale!🥮🍩🍪🎂🍰🥧🍮😋🍽

Točkica37
    25. Prosinac 2019. 16:42

Ja pojela 2 bas velka komada madarice i 6.6 nakon dva sata. Eto sve u granicama💪💪💪 
    S cim ste vi zgrijesile?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    25. Prosinac 2019. 17:36

Prije cu završiti s cime nisam...🙈 Stasva od količine hrane danas. Ne znam dal mi gore ne izmjeriti ili mjeriti pa lupat glavom o zid. 

• thinkpink1
    25. Prosinac 2019. 19:10

Ja tek sad zgrijesila s dvije jušne žlice francuske😋, nisam joj mogla odolit. Bas me zanima kolki ce mi biti cukar, bar da znam dal cu ju jesti do poroda ili tek iza...😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.