Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    16. Prosinac 2019. 16:22

Super za klaciccccc.. d tekic

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    17. Prosinac 2019. 13:07

Uh vracam se vama, totalno sam zastranila, jedem red bajadere, red nalolitanki, red kolaca, jedino sto jos ne pijem su sokovi. On dobro napreduje dobili smo 550 grama otkad smo izasli iz bolnice. Ocito sam skupila i e.coli jer je nikad nisam imala, a sad pronadjena u urinu, pa definitivno ne smin slatko. Jos i on nesto kasljuca, bas nas dotuklo. Al idem bar do Bozica pripazit na prehranu.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    17. Prosinac 2019. 13:18

A kakav ti  je secer? Bas me zanima jel se vratilo u normalu.a gle dojis i trazi te pa se ja ne bih previse susprezala, sve dok ne raznovrsna prehrana. Ja nisam zeljna vise nicega jer sam nasla svakakvih zamjena koje mozemo jest u dm u, doduse skupe stvari) ali zadovolji mi potrebu za slatkim i junkom i svime.kupila neki proteinski cips i neke proteinske keksice i omnom su.
    Grizli( sad samo jeli raznjice cevape zapeceni grah i malo pomfrua) iz jednom suepr finog restaca. Mjerim obavezno nakon 2 sata pa javin.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    17. Prosinac 2019. 13:18

Stele d manoza zakon za eserihiju.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    17. Prosinac 2019. 15:26

Nisam se bas proslavila 6.7 nakon 2 sata cca. Al sam se najela kak spada. Da nisam pomfri jela i 3 griza pogace valjda bi bio u normalnim granicama. Al ajd nije strasno.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    17. Prosinac 2019. 16:00

Stella zao mi je da si e. Coli pokupila al da manoza pomaze za nju. A to sto jedes slatko ako ti je secer dobar zasto ne. Ppd uvijetom da izmedju stignes pojest i nessto fino kuhano.
    Tockice bome ja se ne bi usudila cevape i zapecen grah i pomes mjesat, al dobro granicno je sada. Bar si sita. Ja danas malo graha jela za rucak i 1 snitu kruha, bez mesa. Nisam bas od apetita nesto osim sto mi se nenormalno pije kava. I sad idem si ju popit nisam danas ni jednu. A za veceru mislim da cu nesto uz kupus salatu. Napokon kupila novi ribez pa mogu krenut sa kupusom opet. Starog slomila neki dan ne znam sto mi doslo i bijes na njemu iskalila. 

Točkica37
    17. Prosinac 2019. 16:03

Ja obozavam.kupus al od kad ste vas nekoliko spomenuli onu naku bakteriju na kupusu ga ne jedem sirovog. 😒. Da , svasta sam izmjesala.da sam samo grah i meso bilo bi ok. Sad je vec na 6.1 se spustio bakoj 2.5h  tak da superiska .

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    17. Prosinac 2019. 16:25

Tockice joj sa tim bakterijama na kupusu... Ima ga na svom povrcu prakticki. Znaci kupusu bacis prve listove dok ne dodjes do listova koji uopc3 nisi bili u doticaju sa okolinom, naribas potopis u vodi i procjedis ono sto hoces jesti, ponovis to jos 2 puta i kupus je dobro opran. Kao i svako drugo povrce koje ispires pod vodom. 

• Stelle123
    18. Prosinac 2019. 12:16

Ma jedem vise manje ok. Uglavnom leso i zelanjavu, pire i slicno. Nego mi je to sve malo pa ubacim slatkise😂 I znam napravit sendvic od bijelog kruha. Jutros mirila secer 5.00. Iza obroka na kraju nisam jer i nisam nesto jela sto bi trebalo pokazat neke cudne rezultate. A ovo slatko, ne znam kad da uvatim kad ga cvaknem onako u putu. Ne znam sto mi malome smeta, sumnjam na laktozu jer bas ga vec smeta ta probava. Bas se uzasno muci da to izbaci nakon podoja. I onda kazu da je majcino mlijeko lako probavljivo 

url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    18. Prosinac 2019. 15:03

Stelle možda zelenjava tebe napukuje pa tako i malog. Svo lisnato povrće zna napuhavat, a njima jos nisu crijeva sazrila pa im je zato dodatno teze probavljivo. Najbitnije je da dobro napreduje na tezini. Moju necakinju su mucile kolike do 6mj.života, brat i šogorica skoro izludili...probaj mu dati kapi protiv grceva🍀
    Uf, ja se danas natukla graha s repom sa suhim mesom...nisam mogla prestat žvakat, a secer 👌
    Sta je kod vas na meniju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.