Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    15. Prosinac 2019. 18:18

Cureeee 4.6 nakon pudingaaa. Jupiiii. Om nom nom. Idu u jelovnik

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    15. Prosinac 2019. 20:47

Tonkice nabacis slikicu od pudinga. Oprosti ako te maltretiram da kopas po smecu 🙈 ili neki link ako nadjes. 

Točkica37
    16. Prosinac 2019. 06:29

Bemu miša muz odnio smece u kantu. Crna ambalaza je. Nasla ga u sparu  gdje stoje pudinzi.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    16. Prosinac 2019. 06:44

Nema veze, budem potrazila. Valjda ću se sjetiti. Reci samo jel to gotov puding ono u čašici nekoj ili je to onaj za praviti sa mlijekom/vodom? Da znam di trazim. 😉 Nadala se jucer napraviti kolac, al naravno da nisam stigla, jos navecer bili kod moje mame i ubila me u pojam sa buhtlicama. 😭 Pojela 3 male buhtlice jer "nemaju puno secera" rekla moja stara. Mos mislit vriste od UH, al dobro posto sam sve ostale obroke jela bas kako treba cak i kolicinski manje od napisanog, dozvolila sam si kiks, al danas samo strogo opet. Mozda uspijem danas kolac smiksat, dolazi mi seka na kavu pa taman da i ona proba. 

Točkica37
    16. Prosinac 2019. 07:10

Da da stoji tamo di i svi ostali gotovi pudinzi u zdjelicama u sparu. Znaci u zdjelici vec gotov jel. Ja pojela od vanilije nezz jel ima od cega drugoga. Ufff buhtlice. Mislim da bi mi secer vristao nakon njih a kamoli 3 hahahah

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    16. Prosinac 2019. 08:43

Hvala Tockice 👍😁! Mm ce bi odusevljen kad dodje s posla pa mu kažem da bi kogli do spara. E da se razumimo 3 buhtlice su sve skupa velicine dlana bez prstiju, svaka bude velika cca kao forneti sto su velicine. Moja mama radi malene skroz i moje je pustila prazne pa sam ih onako vruce samo zalila sa mlijekom. One regularne velicine mislim da bi se onesvjestila od secera jutros. 

MiniCooper26
    16. Prosinac 2019. 10:46

Grizli

Hvala Tockice 👍😁! Mm ce bi odusevljen kad dodje s posla pa mu kažem da bi kogli do spara. E da se razumimo 3 buhtlice su sve skupa velicine dlana bez prstiju, svaka bude velika cca kao forneti sto su velicine. Moja mama radi malene skroz i moje je pustila prazne pa sam ih onako vruce samo zalila sa mlijekom. One regularne velicine mislim da bi se onesvjestila od secera jutros.

Grizli pa ti brojis sitnooo 🙏💖 zelim ti svu sriću ovog svijeta  i da prođe sve ok😘

Točkica37
    16. Prosinac 2019. 12:42

Ja pravila prvi put danas pire od karfiola? Jel ga vi jedete? Skroz nelose. Stavila kocku maslaca, cesnjak i vrhnje za kuhanje.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    16. Prosinac 2019. 13:49

MiniCooper ovisi s koje strane gledaš... 😂 S jedne minse cini jos malo, a s druge nikad docekat! Hvala! A vidim i tvoj malac je vec 5 mj. Kako vrijeme proleti.
    Tockice jedem karfiol redovito i svakako. I pohanog, juhu, pire, na salatu, leso, u varivima... Meni je super za sad me ne napuhuje i odlican prilog mi bude. A isprobala sam bijeli, zeleni, narancasti i ljubicasti. Narancasti mi najbolji, zelen najgori.

Grizli
    16. Prosinac 2019. 13:57

E da zaboravila napisat da sam spekla kolac! Fantastican mi, secer izvrstan 5.0 nakon 2h. 
    8 jaja, 300 gr mljevenih badema, 300 gr secera - secer sam u mojoj varijanti zamjenila sa secerom cvijeta kokosa. Iskreno moze i manje, dosta bi bilo i 200 g. Posebno se izmiksa bjelanca sa mrvom soli, pa zutanjci sa secerom tim dok se ne otopi. U zutanjke umjesaju se mljeveni bademi, nakon toga polako umjesa se snijeg. Sve izlije u kalup za torte u koji se stavi pek papir ili vatijanta namazat maslacem i pobrasnit. Pecnica ventilator na 170 pece se cca 30-40 min. Seka i ja potamanile pola kolaca uz kavu. 🤭 Super je jer taj cvijet kokosa ima niski GI 30, a okusno je nesto izmedju karamele i smedjeg secera. Mislim da ce to ovih blagdana mi bit hit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.