Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Prosinac 2019. 15:30

Uf ja sam danas totalno zamracila. Bas cu probat secer izmjeriti kad prodje 2h. Bili u gradu, vidila restorana gdje su mi naaajdrazi i najbolji cevapi i morali ici. Pojela 5 cevapa, pola lepinje i ajvara 🙈. Strasno. Poslije smo setali i jos sam po stanu spremala malo pa tek onda se sad legla pa se nadam da ipak nece bit high! Jos me zena nagovara na tufahije upravo napravljene. Onako neeeee jer ni inace ne volim tako slatko, al sad mislim da bi se beba izvrnula od secera. 

Točkica37
    14. Prosinac 2019. 17:06

Ma bit ce ti dobar. Cevapi i ajvar ne dizu tak da... malo lepinja al ak si pola pojela nista nece biti. Ja sad napravila u woku na trakice, luk, mrkvu, narezala na male komadice brokulu i karfiol, gljive na listice i kukuruz i zalila soja sosom. Ubili se sinek i ja .  

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    14. Prosinac 2019. 18:02

Imala si pravo Tockice. Iskreno bila sam u strahu. Pola lepinje nije malo, a i dosta masno je to sve. Al sam isla stopama Thinkpink 1.15h nakon rucka secer 6.5, a 2h nakon 6.0! Ja zadovoljna s obzirom da sam se najela ko veselo prase! Sad cu se nagrasiti mandarinom. 😁 Da skrenem misli sa palacinke s linoladoma bijelom. 

Točkica37
    14. Prosinac 2019. 18:27

Ma super.odlicno. kad smo kod palačinki..moj muz upravo pece i mislim da cu jednu mrknut sa linoladom. Blink blink.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    14. Prosinac 2019. 18:31

I skuzila sam da sta got da jedem mi uglavnom tijelo sve bolje odradi do nekih 17...tipa isti obrok u 13 ce mi bit super a u 17 ak to isto pojedem ce mi dignut cukar. Jel ste vi to mozda primjetile?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    15. Prosinac 2019. 10:09

Znas da sam i ja skuzila to. Ne znam dal je samo do usporavanja metabolizma popodne, al sigurno je i do tpga sta sam i ja popodne mirnija, ujutro se ispucam i na radim pa popodne ljencarim vecinom. 
    Ja danas planiram jedan kolac pec stari recept al vidila na interentu na nekom blogu kao otkrice zeni nekoj. A to nama nona pekla kad smo bili mali. Ne ide brasno uopce, a secer cu mjenjat sa cvijetom kokosa. Idu samo bademi, jaja i secer/zamjena za secer. Bas me zanima kako ce mi ispast i dal ce sa tom zamjenom biti isto fino. Koliko se sjecam okusno je slicnilo na rapsu tortu. 

• thinkpink1
    15. Prosinac 2019. 11:33

Tockice nije ih pozeljno prečesto jesti, ja ih pojedem s vremena na vrijeme, kad mi nis drugo ne pada na pamet. Do sad sam ih od kad sam trudna pojela 2 puta sveukupno. A plavu ribu uopce jos nisam jela, samo bijelu...
    Grizli neka si si dala oduska i malo otkacila na jelovniku, i super je ispalo, ti se izguštala i secer super. Vuk sit, a ovce na broju😂😂

• thinkpink1
    15. Prosinac 2019. 11:37

E da...mislim da je gusteracu preopteretimo dosta kroz dan, pa zato u kasnijim satima sporije razgrađujemo cukar... znam da mi dr.rekla da voće, paštu i sve te namirnice od brašna neka budu zastupljenije za dorucak ili rucak jer kasnije kroz dan  bude viša razina secera nego da se pojede ranije, u istoj količini 

Točkica37
    15. Prosinac 2019. 11:57

Znaci i kod vas je tako... ajd onda dobro. Mm radi saftic i pire cemo i salaticu danas. Pokusavam smislim jelovnik za iduci tjedan pa da narucim na konzum online. Jedan dan ce svakako bit bijeli grah a jedan dan ćufte. Za dalje...hm hm smišljam

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    15. Prosinac 2019. 16:13

Cure. nasla sam danas proteinski puding u sparu.minimalno Uh i malo secera. Sad sam ga smanđala pa vam javim za dva sata stanje. Zivo me zanima. Ako ne digne secer onda preporod da se moze uvest u dnevni meni 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.