Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Prosinac 2019. 13:11

Stella mislis na cvjetacu ili karfiol? On napuhuje inace, ne bas tako kao grah recimo, al zna napuhat dosta. To ti isto vrijedi i za brokulu, kelj, prokulice... Opcenito biljke iz porodice kupusnjaca i mahunarki.
    U pravilu ne napuhuju biljke koje se mogu jesti i sirove i termicki obrađene. A napuhuju one koje se bas moraju kuhat prije konzumacije. Naravno nije to 100% za svo povrće al pomaze kao smjernica za velik broj povrca. 

Točkica37
    09. Prosinac 2019. 13:42

Meni je maleni imao grceve 2 dana kad sam jela cvjetacu i karfiol😵
    Sampinjoni su genijalni, ja ih volim sirove jako. I svakave druge. Ja na kraju mahune na salatu i hrenovka.  
    Stelle super za malog. 💪 
    I ja bi pizzu grizli , sa integralim brasnom, finija mi je tako i hrla paradajza gore i sira omnom

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    09. Prosinac 2019. 14:00

Ja danas kuham riblju juhu pa cemo inati odmah i ribicu leso i mislim da cu uz to rizu sa graskom. A ovih dana svakako ide integralna pizza. Njam njam... Hrpa pomidora, mozzarella i gljive for me... A mm natrpa jos svega gore

• Stelle123
    10. Prosinac 2019. 00:13

Samo da vam kazem pojela sam malo kaula mislila sam da cu ponovo rodit veceras. Nisam se mogla ispravit od bolova, doslovno sam ko trudove prodisavala. Na kraju sam uspila nekako sav tajn zrak izbacit i stolicu izbacit, al nemojte ponavljat moje greske. Malac je jos nije oglasio.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    10. Prosinac 2019. 06:24

Ufff. Nadam se da malcu nista nece smetati.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    10. Prosinac 2019. 07:55

Stella nadam se da malac nije imao problema s time. A bas mi je zao da te tako napuhao.
    Taman kad sam pomislila da nemam vise sto jesti jer mi vec sve ide na usi od tih GD namjernica nabavila si hrpu super stvari u Italiji. Bas mi je zao da smo mi u HR tako zakinuti za takve namjernice. Prvo mi bilo malo krivo jer sam stvarno potrosila hrpu novaca i sta ako mi se nešto ne svidja bacat ću hranu, al za sad ave sto sam probala mi je izvrsno. Jutros jela kruh za tost za dijabeticare sa nekim namazom slicno kao Philadelphia sa lososom. Ne bi ni znala da to smijem da u trgovini nemaju ljekarnu sa farmaceutom kojem sam rekla sto me zanima i sto mi treba, a i vidio je da sam trudna i covjek mi pokazao bas sve sto smijem i gdje su te dijabetičke stvari, neka oznake imaju na policama. Inace losos ne volim, al ovo je bas fino. I porcija je 4 snite tog kruha, a ja se najela od 2. Da sam bar vise si ga uzela. A kroasane integralne punjene kremom od crnog ribiza i ciklom sirovom. Mmm. Averzija u pocetku i skepticna zbog te cikle al odlicni su i secer normalan. Na svemu pise koliko jedinica je to, grama uh. Najradje bi isla natrag i vama kupila svebto i poslala. 

Točkica37
    10. Prosinac 2019. 07:59

Ajme da, i.meni vec na usi ove stvari koje jedem iste iz dana u dan i mizerna je ponuda u ducanu.  Steta da nema kod.nas takve spizee

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    10. Prosinac 2019. 09:12

Stelle nadam se da nije bilo prisutnih grceva kod malca🥰
    Grizli sad sam pojela, i kad sam procitala te sve kombinacije i namirnice koje si nakupovala, opet bi mogla jesti...🤤🤤🤤

10. Prosinac 2019. 10:16

Pozdrav cure😊 radila sam guk profil i ovo su mi vrijednosti : nataste 4. 0
                         2h poslije dorucka 6.6
                         2h poslije rucka 5.6 
                         2h poslije vecere 7.0
    Tek sutra idem kod doktorice  a dotad molim ako mi mozete reci jel to ok😊
    Hvala! 

Točkica37
    10. Prosinac 2019. 11:00

To si radila na Vv ili?  Na edukciji su nam rekli.da odrzavamo secer 2 sata nakon obroka do max 6.7.   Sto si jela za rucak i veceru?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.