Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    04. Prosinac 2019. 18:57

Nasty odlično za profile👌👌👌
    Grizli stavi post-it za podsjetnik za nocno mjerenje na drzac wc papira😉🙃
    Tockica ja ću mozda makarone&cheese (al one svoje od slanutka koje ne dizu bar meni tolko secer)

Grizli
    04. Prosinac 2019. 20:32

Ja mecu ni spominjat sta sam vecerala. Hrpa budalastina sram me i rec, al opet nemam apetit. 

Nasty
    04. Prosinac 2019. 23:22

Drage cure ja rodila jutros, malac ima 3750g i 51cm dugačak. Skočila mi je temperatura jutros rano u malo vremena se popela na 39, otkucaji na ctg-u su bili tahikardični. Odveli me u box i s obzirom da se stanje nije smirivalo odmah me pripremili na hitan carski.. Eto sve je dobro sada, vjerojatno neka upala. Mali je na neonatologiji a ja na intezivnoj. Malcu se snizila temperatura, dobio je antibiotike.. sve je pod kontrolom, presladak je. Kod mene također sve štima. Ja sam ga vidjela na porodu i pomazila kratko, a muž je bio s njime jučer popodne sat vremena.. Sutra me prebacuju na odjel babinjača, pa se nadam da će mi ga donijeti malo na podoj.. 

• AnnA
    05. Prosinac 2019. 01:35

Evo nasty da ti i ovdje cestitam i pozelim brzi oporavak. 
    Nego, sto imas u planu jesti? :D

Nasty
    05. Prosinac 2019. 03:20

AnnA

Evo nasty da ti i ovdje cestitam i pozelim brzi oporavak.
    Nego, sto imas u planu jesti? :D

Hvala draga.. Jučer sam cijeli dan na infuzijama, nisam ništa smjela piti i jesti.. Al nisam ni osjećala glad.. Samo mi je mast za usne dobro poslužila.. A danas ću moći jesti pa ću vidjeti baš što će mi donjeti.. A one đinđe minđe za rodilište još nisam takla.. Čekaju me u torbi hehe😊

• thinkpink1
    05. Prosinac 2019. 04:43

Nasty mila cestitam i ovdje iz sveg ❤. Kad pogledas, sve se dobro poklopilo. Izuzetno mi je drago da je decko dobro i da nema temp. Nadam se da ces se ti brzo oporaviti i da ce sve dalje ici po školski. Navali na ono iz torbe, zaslužila si nagradu!😊 saljem 😘😘 i tebi i frajeru❤❤

Točkica37
    05. Prosinac 2019. 05:29

Nastyyyyy pa cestitammm... ljubite se i mazite puno. I papajte 😁😁😁

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    05. Prosinac 2019. 06:08

Nasty cestitam! Zelim ti brz oporavak i da se sto prije mazite! Sretno i drzim fige ne bud evise temperature.

Grizli
    05. Prosinac 2019. 17:39

Secerne... Prijedlog za veceru neki koji ne ukljucuje kuhanje?

Točkica37
    05. Prosinac 2019. 18:22

Mah...neam pojma. Sir vrhnje i stevija?  Sendvic uvijek kao opcija🤔

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.