Nasty odlično za profile👌👌👌
Grizli stavi post-it za podsjetnik za nocno mjerenje na drzac wc papira😉🙃
Tockica ja ću mozda makarone&cheese (al one svoje od slanutka koje ne dizu bar meni tolko secer)
Ja mecu ni spominjat sta sam vecerala. Hrpa budalastina sram me i rec, al opet nemam apetit.
Drage cure ja rodila jutros, malac ima 3750g i 51cm dugačak. Skočila mi je temperatura jutros rano u malo vremena se popela na 39, otkucaji na ctg-u su bili tahikardični. Odveli me u box i s obzirom da se stanje nije smirivalo odmah me pripremili na hitan carski.. Eto sve je dobro sada, vjerojatno neka upala. Mali je na neonatologiji a ja na intezivnoj. Malcu se snizila temperatura, dobio je antibiotike.. sve je pod kontrolom, presladak je. Kod mene također sve štima. Ja sam ga vidjela na porodu i pomazila kratko, a muž je bio s njime jučer popodne sat vremena.. Sutra me prebacuju na odjel babinjača, pa se nadam da će mi ga donijeti malo na podoj..
Evo nasty da ti i ovdje cestitam i pozelim brzi oporavak.
Nego, sto imas u planu jesti? :D
Evo nasty da ti i ovdje cestitam i pozelim brzi oporavak.
Nego, sto imas u planu jesti? :D
Hvala draga.. Jučer sam cijeli dan na infuzijama, nisam ništa smjela piti i jesti.. Al nisam ni osjećala glad.. Samo mi je mast za usne dobro poslužila.. A danas ću moći jesti pa ću vidjeti baš što će mi donjeti.. A one đinđe minđe za rodilište još nisam takla.. Čekaju me u torbi hehe😊
Nasty mila cestitam i ovdje iz sveg ❤. Kad pogledas, sve se dobro poklopilo. Izuzetno mi je drago da je decko dobro i da nema temp. Nadam se da ces se ti brzo oporaviti i da ce sve dalje ici po školski. Navali na ono iz torbe, zaslužila si nagradu!😊 saljem 😘😘 i tebi i frajeru❤❤
Nastyyyyy pa cestitammm... ljubite se i mazite puno. I papajte 😁😁😁
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nasty cestitam! Zelim ti brz oporavak i da se sto prije mazite! Sretno i drzim fige ne bud evise temperature.
Mah...neam pojma. Sir vrhnje i stevija? Sendvic uvijek kao opcija🤔
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji