Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    05. Prosinac 2019. 20:19

Ma na kraju pojela sendvic sa mlijecni namazom i limunadu. Sad si razmisljam da jos jogurt pojedem prije spavanja. 

• Stelle123
    06. Prosinac 2019. 13:11

Cure dosla vas pozdravit nakon sto sam konacno dosla doma, kad vidim Nasty rodila. Bas se pratimo :) Cestitam. Zajedno cemo se tuci za igraonice. I bome veliki decko. Bit ce to ok, bitno da je pod nadzorom i terapijom. Inace za secer mi stvarno niko nista nije reka, samo odmahnjuju rukom. Tipa kontrolirajte. Kao sto sam i mislila svaki doktor se brine za svoju domenu, a to nije problem ginekologa ni neonatologa.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    06. Prosinac 2019. 13:26

Stelle a bus izmjerila doma pa nam javi . ljubite se i mazite . Kako je malac ? Kako si ti? Jesi se ubila u slatkisima?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    06. Prosinac 2019. 22:59

Hvala vam cure! Ja se oporavljam od carskog, mali je na neonatologiji pa ga posjećujem tamo..  Dobro je, nema temp.. I dalje je na antibiotiku. Sutra ću pokušat dojit.. Nismo imali kontakt koža na kožu nakon poroda jer je odmah odveden na neonatologiju, meni rekli da se masiram i izdajam.. Za sad ništa. Pa se eto nadam da će on sutra možda nešto potaknut.. 
    Doduše cimerica i ja zbog carskog smo imale post infuzija, juha, čaj do danas popodne. Toliko sam više bila gladna da mi se želudac zalijepio za kičmu da me ni šavovi nisu bolili🤣 al sam se zato danas popodne toliko najela da je to strašno.. Kinder bueno je prvi pao od slatkiša..i baš sam guštala.. Za 6 tjedana su mi rekli da ponovim ogtt.. Do tad ću se skulirat nadam se🤗🙃

Točkica37
    07. Prosinac 2019. 07:04

Nasty znaci bueno je fasovao hahahah.neka neka. Drzim fige da ste sto prije doma zajedno 💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    07. Prosinac 2019. 11:23

Evo Tockice samo za tebe izmjerila. Znaci, inace jedem lagano pa su mi vrijednosti valjda ok, jedino sam neku tortu dobila pa nju pojedem svaki dan. Odmah se osjetilo na tvrdoci stolice. 5.0 na taste s mojim aparatom koji pokazuje vise, a nakon 2 ure 6.8. Jela sam razeni kruh, zdenka sir, sunku, vitalis pahuljice s mlijekom i fetu te pite sir/jabuka. Ne zamaram se vise.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    07. Prosinac 2019. 12:44

Ma to je sve super stelle. Opusti se sad 😘😘😘😘

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    07. Prosinac 2019. 13:02

Sve mi se cini da zbog nas tvornica Ferrera nemre propast sve i da hoce😂😂😂
    Stelle i Nasty uzivajte u hrani i sa svojim bebacima jer ce secer sad doci na svoje 🥰🥰
    Ja cu danas za rucak probat grah, pa da vidim dal ostaje na meniju ili leti van s njega do daljnjeg🙃🤭

Grizli
    07. Prosinac 2019. 13:50

🤣 Ferrero definitivno nece propast s nama. Rekla sam mm da cu kutiju ferrero rosche uzet s nama kad me scepaju trudovi i do Pule cca 50km poznjopat ih sve. Samo me strah da ce beba kad se rodi imati secer 100, ako to napravim. 
    Ja za rucak kiseli kupus, slanutak i mrvu pancete u to da propravi okus. Thinkpink meni zapeceni grah recimo ne digne secer, al samo kuhani grah bude mi granicni. Ne znam kako je to moguće al razlika je u nečemu ocito. Cak sumnjam da onaj koji se moci suhi grah je problematican mi, a onaj iz konzerve ok. 

Točkica37
    07. Prosinac 2019. 14:01

Meni isto od graha bijelog super bude. Danas jela rizu nakon dugo vremena sve me trta mjerit😁

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.