Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    08. Prosinac 2019. 06:42

Nisam jela u trudnoci ali zakaj ne, probaj.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    08. Prosinac 2019. 12:42

😂😂😂koja su to samokažnjavanja zbog malo slatkisa 😂😂😂
    Nisam ni ja probala lecu, iskreno ne znam ni dal  budem jer sam gledala kolicinu koju bi trebali pojest a to je jos 10gr manje od graha po jedinici🙈 samo da se dno tanjura zmaže🤭🤭🤭

Točkica37
    08. Prosinac 2019. 13:22

Ja isprobavam sve namirnice i zato imam aparatic da provjerim sto smijem a sto ne. Za sad su kobne bile knedle sa sljivama iz ducana i granatir marš. Sad sam jela krumpir i brancin i bas bas puno pojela.ne mogu vagat jer uzasno mrsavim tako da se u zadnje vrijeme najedem rucka a ne da sam na pola gladna . Ne znam kako vi uspjevate odrzavati tezinu dajte mi neki savjet. Na Vv rekli pojacaj povrce i meso a necu se sigirno zdeblkat od 3 prokulice vise kaj pojedem.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    09. Prosinac 2019. 08:10

Tockice ja sam isto konstantno gubila kg dok mi nije nutricionistica rekla da proteine pojacam kolicinu, jer ja nemam problema sa pretjeranom tezinom da bi si zakinula proteine, a od zelenjave se ne dobiva masa nego vlakna, vit/min i sl. Tako da recimo mlijecni namaz ja pojedem pol posudice, a ako si kad vagala mogle bi 1/4, jaja recimo 2 pokedem al ona manja, meso ne pojedem onih 60 gr ili koliko vec je porcija jadnicka nego komad mesa normalnu porciju koju bi i inace cca to je velicine 1 i pol pileci file recimo, 2 minutna odreska, komad kuhane teletine, 3-4 male cufte od puretine... Uglavnom sve sto je krto, bez puno masnoce. A ove masnaste tipo pancetu, suho meso, opcenito svinjetinu pojedem onda tu vaganu kolicinu pa to i rijedje jedem. Kad sam tako pocela jest, prestala gubiti kile i dobivala sam polako natrag to svoje izgubljeno i evo bas danas vagala se u plusu sam 1 kg nakon 32 tjedna minusa. 😊 

Točkica37
    09. Prosinac 2019. 08:28

Jedem.ja tako kao i ti pa nista 😒 a dobro nekako cu dogurat do kraja

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    09. Prosinac 2019. 09:09

A joj znaci bas ti fale UH. Meni povecanje proteina nadoknadilo UH pa sam ok. 

Točkica37
    09. Prosinac 2019. 09:31

Kakva je spiza danas ma meniju? Ja cu mahune i hrenovke mislim. To jedino imam doma prije sutrasnje konzum dostave hahah

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    09. Prosinac 2019. 09:42

Tockica mozda ti treba malo duze vremena da vratis kilazu, pogotovo ako si puno izgubila...🤔
    Ja cu juhu, krumpir kuhani koji je ppslje samo malo zapecen u tavici gdje se pekla piletina, zelenu salatu i ak ce biti svježih saminjona pa samo isto na grill. Baš mi pašu šampioni, kolicinski ih mogu pojest a drže me sitom...😋
    Ja jos nisam nista preko konzum klika narucivala. Kak to funkcionira, pogotovo sa vocem, povrcem i mljecnim prerađevinama koje imaju kraci rok trajanja?

Grizli
    09. Prosinac 2019. 09:49

Uh ja jos nisam razmisljala o rucku, al mi se vec dnaima jede pizza, samo danas bi trebala nesto pametnije ipak. Juhica ce ici svakako, a nakon toga pojma nemam. Vidis Thinkpink dala si mi ideju za gljive dugo ih nismo 👍. Mogla bi ici kupiti neke vece ako nadjem pa napuniti ih i zapec. 

• Stelle123
    09. Prosinac 2019. 12:44

Pitanje za vas specijaliste za hranu 😁 Je li kaul napuhuje? Mislim se to rucati, a ne znam hoce li bebca uznemiriti? Interesantno, da me ne brine red cokolade koji sam satrala. Inace, na otpusnom je imao secer 3.8. Hmm, ne mogu se sjetiti koliko je proslo od hrane do vadjenja.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.