Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    07. Prosinac 2019. 15:13

Eto sat nakon rucka secer 5.5, a bas se najela. Problem je sto ja sad razmisljam samo o onom kinder bueno. Nasty Nasty 😥😥😥🤪🤪🤪 

Točkica37
    07. Prosinac 2019. 15:50

Ma grizli pojedi. Nece nis bit. Ja svaki dan pomalo zgrijesim. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Beba
    07. Prosinac 2019. 15:51

Čestitke cure koje ste rodile🎉🎉! A vi koje niste,ja sam si tu i tamo znala priuštiti nešto slatko,čak se sjećam da sam za Božić pekla neki kao zdravi kolač sa kokosovim brašnom ,jabukama i zobenima. Malom sam neki dan napravila kekse pa evo ideja- izgnječi se banana,100 g zobenih,naribana jabuka i cimetoblikuje se u keksiće i peče ,cca 20 min

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• thinkpink1
    07. Prosinac 2019. 16:18

Evo i mog secera nakon graha. Nakon rucka 1h=4,8, a nakon 2h=5,2. Jos uvijek je to daleko ispod gornje granice, al sam primjetila da mi uglavnom skače ili ne pada taj nakon 2h, tako da ne kužim taj svoj organizam 🤔
    Ja jos uvijek nisam zgrijesila i ne dam se za sada. Najslađe sto sam pojela od kad sam saznala na GD je bio kruh i džem bez secera. Cak ni za necakinjin rocaks nisam svoj komad GF torte pojela, eno ga stoji u škrinji i ceka bolje dane...🤭🤭

Točkica37
    07. Prosinac 2019. 20:21

Bravo za grah👌👌👌   nemoj ni mjerit nakkn sat vremena

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    07. Prosinac 2019. 20:26

😂😂😂
    Kazes, ono sto ne znas ne boli...😂😂😂
    Obican, vulgaris grah skuhan s povrcem (luk, mrkva) bez zaprske.

Točkica37
    07. Prosinac 2019. 20:30

Pa ja sam to i prvi put cula od tebe iskreno, to da se mjeri nakkn sat vremena a treca trudnoca sa gd i prosla Vv  i Vinogradsku 🤷‍♀️ 
    Uglavnom eto grah nam.niti jednoj ne diže to je super vijeat 💪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    07. Prosinac 2019. 20:31

Ja uvijeknuz grah ili suho mesonili kobase i li hrenovke i isto mi super bude cukar

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    07. Prosinac 2019. 20:39

Moj je bio podebljan sa špekom🙈

Grizli
    08. Prosinac 2019. 05:45

Thinkpink super secer nakon graha, meni je isto jucer bio super nakon rucka svega 5.0! Meni jedino grah zna dignut secer ako ga previse pojedem. 🙈 Logika namalaze to, al glad ne bas. Poginuo kinder bueno, jer je pametan mm odlucio mi ga kupiti iako sam samo jednom spomenula da mi malo fali kindac. Nisam uspjela mu se oduprijet kao onoj milki. Al sam zato odmah nakon 3 dcl limunade i setnja bez popodnevnog odmora kazna. I sve je bilo ok sa secerom do navecer kad sam morala na neku veceru sa partnerima. 🤪 Uzas em svega em kasno em nakon toga krevet direkt! A danas se vec nameracila na ikea nesto, morat cu se oduprijet i po salati samo. 
    Jel probala koja kako reagira na lecu? Ja bi skuhala onako kao grah ju? Ili bulgur ili kus kus? Glupo mi kupovat a bas bi probala jer sam par puta jela i fino mi bilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.