Nasty se nije javila?! 🤔 Nadam se da je sve ok i samo da ima opet lajavu cimericu.
Heeej cure evo da se malo javim.. Hahaha da da, evo cimi utihnula🤣🤣 I ja otvorena jedan prst, profili dnevni su između 5,2 i 6 za sada. Ovaj prvi nakon doručka je bio 6, ostali svi ispod..Sad čekam još noćne. CTG su mi opet dva puta radili jer su na prvome bebini otkucaji bili malo viši, drugi je bio školski.. Vidit ću što će mi ujutro reć dr. na viziti. Nadam se da me šalju doma..
Spiza čak nije bila loša danas, za ručak smo imali kumpir lagano restani i komad pečene svinjetine, salatu od cikle i juhu, jabuku.. A za večeru pura sa junećim šnjicelom u toću i zelena salata, acidofil, jabuka..
Stelle sretno s dojenjem i da malac što prije prestane povraćati.. Jeli ok taj šećer za bebu? Pa vjerojatno je..
Pusa svima😘
Što mislite da li da nastavim piti čaj lista maline ako me puste sutra doma? Počela sam piti po jednu šalicu kad sam napunila 36tt. A otvorila sam se za prst u protekla 2 tjedna..
Malac ima 3250g
Nasty pa za sad super profili. A klopa 🙈 bas dijetalno bi rekla. Hm ako si u 2 tjedna se prst otvorila mozda da usporis sa cajem. Koju kolicinu pijes dnevno? Mozda par dana pauze pa opet krenes kad budes blize 38tt da si sigurna. Nisam pametna i ja ga imam doma i cekam kad da ga pocnem.
Grizli da i meni se čini možda bolje da stanem s čajem.. Doduše pila sam samo jednu šalicu dnavno zadnjih 5 dana.. Pa ću vidit ako dočekam 38tt da nastavim. Izgooglat ću malo.. Evo šećer u 24h je bio 5,6 a ovaj u 03h 5,3..malo viši nego propli od prošli put.. Još ovaj na tašte između 6 i 7. Doma više s onim ludim aparatom neću ni mjeriti.
A hrana prava dijetalna🤣🤣 al kakva zna biti ovo je vrh..
Ma super profili Nasty! Tockice sto ima kod tebe?
Ja sam sad sigurna da ja imam neki problem sa gladi i secerom rekla bi... Dakle sinoc jela kupus salatu, sir 30 gr, kruh polubjeli 30 gr, 1 mala mandarina. 2h nakon secer 5.0 (u 22h mjereno). Oko 1h mjerila opet kad sam isla na wc 4.9. Izmedju sam se digla za na wc jednom ali nisam se u snu sjetila piknut. Jutros se probudila u 6.30, gladna, vrtilo mi se u glavi od gladi zapravo da sam jedva docekala nesto pojest, al sam prvo izmjerila secer koji je bio 5.9! Ja sam se skamenila kad sam vidila. Morat cu do dr makar opce prakse jer mi je gin sad na godisnjem pa pitat za savjet. Jedino kad mi je ujutro uredan secer je kad se probudim a ne osjecam glad i kad navečer prije spavanja imam secer oko 6.5. Tako ispada po mjerenjima koje sam par puta radila nakon zadnjeg obroka navečer i nataste.
Da nekaj je kod tebe to drukcije Grizli. Meni jucer nakkn jabuke i 2 krekera 5.9... mislim ok, ali ono draze mi je kad se najedem kak treba mesa j krumpira pa imam 5.9 ali bar nisam gladna a ovo mi je tak bzvz da ono prakticki nis ne pojedes a isti secer bude .morat cu veceru uvest kuhanu , tipa rucka jer mi rucamo rano oko 12 i do kraja dana samo neke glupe meduobroke koji me ne zasite. Samo sto mi se naravno neda kuhati hahhahha .grizli zicaj ti profile u bolnici jedan dan i bok.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo mene s kontrole, dr.zadovoljna s profilima i nece me nigdje slat u bolnicu s obzirom da je dobro reguliran secer. Ima oscilacija, al uglavnom ocekivano kod novih namirnica koje izbacujem iz prehrane do daljnjeg. Odoh rucat jer sad vec skapavam od gladi😋 Kasnije cu procitat zaostatke
Ajde papat. Ak vam.sine neka dobra ideja za večeru pucajteee
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji