Duphaston i izostala mjesečnica

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Suncokretica

Broj poruka: 896

Prijavi adminu

Pozdrav svima, nova sam ovdje. Do sada sam bila na yasminu zbog problema s hormonima pa sam s tim kontrolirala ciklus i ciklus je bio točan u dan. S obzirom da smo počeli planirati dijete, prestala sam ga piti u 1 mj. Do sada još menga nije došla pa mi je doktorica dala Duphaston da potakne cikluse. Pila sam ga tjedan dana i evo već 11 dan menga ne dolazi a ja ko balon :(. Dosta sam čitala o tome i svi kažu da se treba čekat i do 10 dana a meni još ništa ne dolazi. Je li koja od vas čekala duže?

Suncokretica

Prijavi adminu

Još uvijek mi menga ne dolazi, već 15-ti dan . Osjećam se ko balon, boli me trbuh i muka mi je. Radila sam 2 testa na trudnoću i oba su negativna pa zbilja ne znam o čemu se radi... Što je najgore, doktorica mi je na bolovanju i neće je bit još barem tjedan dana. Njezina med.sestra mi kaže da još pričekam, vidim vi svi dobili par dana poslije tableta, kod mene nikako da krene. Jesam pod stresom u zadnje vrijeme, ali nekako mi je čudno da je baš toliko nema. Ja se nadam da će doći u idućih tjedan dana 

• Enna123456

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Molim vas pomagajte..nez vise sta da radim.. uzasno se bojim trudnoce i volila bi da nisam trudna.. ciklusi zadnji su mi bili 26,31,26 dana.. spolni odnos s prekinutim snosajem sam imala 21 dan ciklusa i pazio je. 31. Dan ciklusa radila test negativan (to jest 10 dana poslje odnosa). Ginekolog kaze da je prerano da ista vidi osim zadebljanog endometrija 17mm i kao da bi trebala usljediti menstruacija. Dao mi je da pijem dabroston 10 dana po 2 tablete. Danas mi je 32 dan ciklusa i vec 2 dana pijem tablete. Al menstruacije na,kao ni znakova pms. Ima li sanse da sam trudna? Kad da ponovim test? Nakon sto popijem tabletu pocne me stezati na kratko stomak s lineve strane i to je sve.. molim vas da netko odgovori

Enna123456

Suncokretica

Prijavi adminu

Možda je samo kašnjenje od stresa ili nekog drugo uzroka npr. poremećaja hormona, ne znam da li ti inače kasni ili ne, ali moguće je da je neki drugi uzrok kašnjenja. Sumnjam da se radi o trudnoći ako ti je test negativan, napravi još jednom test na trudnoću pa ćeš biti sigurnija i pričekaj da ti dođe menstruacija poslije duphastona

• Enna123456

Prijavi adminu

Inace su mi ciklusi 26,31,26 dana..sad je 33.dan i pod daborstonom sam,pijem ga 3.dan al nista..nikakvi znakova..nebi voljela da sam trudna,nisam spremna.. a pod stesom jesam i to uzasnim,pogotovo jer sam ocekivala da cu odma od tableta prokrvarit al nista.. danas idem po nove testove..eto nadam se da ipak nisam trudna

Enna123456

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Enna123456

Inace su mi ciklusi 26,31,26 dana..sad je 33.dan i pod daborstonom sam,pijem ga 3.dan al nista..nikakvi znakova..nebi voljela da sam trudna,nisam spremna.. a pod stesom jesam i to uzasnim,pogotovo jer sam ocekivala da cu odma od tableta prokrvarit al nista.. danas idem po nove testove..eto nadam se da ipak nisam trudna

Dosta je bitan dan ciklusa kada se primjenjuje terapija. Neznam na koji si dan ciklusa pila tada kada ti je odmah krenulo krvarenje, posto pod tom terapijom pod kojom sad jesi krvarenje bi trebalo doci najkasnije 7 dana od zadnje ispijene tablete, dok god ih pijes krvarenja ne bi trebalo biti.Obicno se pije 5-7 dana po dvije tablete na dan. I onda bi trebale te tablete odraditi svoje I potaknuti menstruaciju kroz tih 7 dana, ako menstruacija ne dolazi nakon 7 dana onda je moguce da je o trudnoci rijec.

14.06.2014. L ♥

• Enna123456

Prijavi adminu

Pocela sam piti sada na 31.dan.zadnje su mi dolazile na 26,il 31. Tad kad sam pila kasnilo mi je mozda 6 dana neki mozda 36.dan i odma sam dobila.. Meni 1 ginekolog reko 10,jedan 7 dana..al sam ih shvatila da trebam dobiti dok ih pijem i kad dobinem prestat ih pit.ako ne pravit test na trudnocu jer onda postoji velika sansa da sam trudna.. joj nadam se da nisam i da cu dobiti

Enna123456

Suncokretica

Prijavi adminu

Žene moje, meni već 19. dan poslije 7-dnevne ture tableta i još nisam dobila, ludim već 
    Napuhana sam, nervozna i u bolovima kao da dolazi, a ništa još nema, samo lagani smeđi iscjedak...
    Je li kome tako dugo trebalo da dođe? Nadam se da mi se doktorica već vratila s bolovanja pa idem k njoj idući tjedan, a do tada moram i dalje trpit i bit u neizvjesnosti zašto ne dolazi...Pomagajte 

• rency1005

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

ja isto imam problema sa mengom..meni je zadnja bila u prvom
    mj ali to je kod mene normalno   dobila sam duphaston tj dana da pijem..proslo je 10 dana od zadnje tablete a mengi ni traga..imala sam 2 puta neki smedi iscjedak ali to je to..zvala sam ginekologa,reko je jos pricekat..kod mene je mogucnost trudnoce visoka,a ja jos i pijem antibiotik zbog upale mjehura..probaj napravit jos jedan test da budes mirnija..sretno! 😊

Suncokretica

Prijavi adminu

Jao kod nas isti slučaj  . I ja sam u prvom mjesecu imala zadnju mengu i eto menge isto nije bilo pa sam počela koristit duphastone. Već sam 2 testa radila i sumnjam da su oba bila u krivu tak da idem doktorici drugi tjedan, nadam se da se vratila s bolovanja... Pa neznam koliko čekat, čekam već skoro 3 tjedna, poludit ću, osjećaj je ko 3 tjedna PMS-a  

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.