ooo izgleda da imamo novu trudnicu...ako uz duphaston nisi dobila mjesecnicu nakon 10 dana...a inace ju uvijek dobijes u tom razdoblju... ja sam jaaako sigurna da je trudnoca u pitanju....
p.s. isti sam slucaj i kad uz duphaston nisam dobila mengu...bila sam trudna.... napravi test.... cekamo plusic...
Laura 21.08.2014 :-*
Poštovani, ovo mi je prvi put da sam na forumu..i jedva se snalazim..nadam se da ću dobiti odgovor na svoje pitanje(nadam se da nije problem sto ga ovdje pišem) :)
Ovako. prije puta, javila sam se svojoj ginekologinji pocetkom 6mj, da bih preskočila menstruaciju(koja je trebala biti 19.6.), dala mi je tablete Duphaston i morala sam ih piti 2 na dan.. imala sam nezasticen odnos 23.6. i dan nakon toga pocela sam lagano krvariti, bez obzira na to, pila sam tablete kako mi je receno... tako mi je bilo par dana i prestalo, pa sam imala dan-dva mucnine ...1.7. sam prestala piti pilule, te sam nakon tjedan dana dobila "menstruaciju"(inace imam jako obilnu menstruaciju i jake bolove), no ovaj put sam slabo curila, al bolovi su bili strašni i grudi su mi bile jako osjetljive..sada grudi nisu vise osjetljive, al od te menstruacije pa sve do danas imam dolje grčeve..zanima me jel postoji mogucnost da sam trudna? unaprijed hvala! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji