Duphaston i izostala mjesečnica

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanavi

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Hvala. A pila si za pomoc kod zatrudnjivanja?

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Dobila sam ih jer nosam dobila mjesecnicu zadnja 4 mj. I kad sam dosla kod gin i rekla da zelim jos jednu bebicu ,dao mi tablete da se organizam procisti prije trudnoce, ali je rekao da je moguce da tablete pokrenu normalnije cikluse te tako pomognu kod zatrudnjivanja... ja se strogo drzim toga hahahah

lilianaa

Broj poruka: 363

Prijavi adminu

Trudna sam 9 tjedana i propisano mi je 6 Duphastona dnevno, a ne krvarim nit ista, kao radi preventive jer jos radim i imam mnogo kontakta s ljudima. Pijete li i vi u trudnoci Duphaston?

• mama@

Prijavi adminu

Duphaston se daje u ocuvanju trudnoce. To je jedini razlog meni poznat

maja777

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

ja ga pijem...3 puta dnevno...ja sam na bolovanju i čuvanju trudnoće...pijem ga od prvog dana kad sam vidjela plusić...doktorica mi ga je propisala jer sam imala dva spontana pa spadam u skupinu rizičnih trudnoća...

• Vesela2

Broj poruka: 81

Prijavi adminu

Da li je moguce da sam trudna a tek prekosutra imam dobit..
    -dosta puta sam znala primjetit da mi urin potamni
    - -||- -||- -||- bit nervozna cak sam bila na rubu zivaca samo sto strpjenje nisam izgubila, trunka je falila da se to desi...
    -zivci su mi rasli sve vise i vise...
    - jucer sam dosta puta znala otic na wc
    - u jednom trenutku dok sam spavala jucer popodne bila mi je muka al ne toliko...
    - bole me noge s vremena na vrijeme msm udari u noge...
    Sta mislite samo po ovome bi li mogla bit...

Vesela

• mama@

Prijavi adminu

Pa sad... samo po tome ne moze se nista garantirati, ali da stvar bude nesto bolja.... sve je moguce. Vidim da si nestrpljiva dosta s toga bi bilo glupo da kazem da cekas da ti M zakasni 1 dan.. ali eto..rekla sam 

• leptirica2

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

pozdrav svim curama ženama i mamama =)
    dakle imam pitanjce.. zadnja menstruacija bila mi je 12.velače danas je 15.ožujka i menge još uvijek nema.. danas sam napravila test trakicu  koja je pokazala samo1 crticu.. dali je to prerano ili da sačekam još koj dan i opet ponovim.. imam stalno grčeve ko da ču svaki čas procurit spava mi se, grudi bolne, mučnina.. više nezz kaj da mislim.. utješite meeee =)

• Vesela2

Prijavi adminu

Znaci postoji mogucnost da bi mogla bit.. a zasto mislite da.bi bilo glupo da sacekam da mi jedan.dan kasni... morat cu sacekat 7-8 dana.jer sam.u ginekologa narucena na kpntrolu 23.-eg...

Vesela

• Vesela2

Prijavi adminu

Ja cu pitat ginekologicu moze li mi preko ultazvuka potvrdit trudnocu kad joj dodem na kontrolu pa ako ona ne uspije lako mi je koji dan iza test napravit... samo se nadam i daj Boze da je u pitanju trudnoca.... to bi mi bio najveci poklon za muza ali poklon iznenadenja... ;-)

Vesela

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.