Duphaston i izostala mjesečnica

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vesela2

Broj poruka: 81

Prijavi adminu

Kolko u postotcima.mislite da bi mogla bit

Vesela

• leptirica2

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

ja mislim da sam 90% a ovih 10% može biti svašta.. =/

• Vesela2

Prijavi adminu

Voljela bi da jesam.

Vesela

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Vesela bas si vesela i ubrzana sva 
    Nisam rekla da.bi bilo glupo cekati nego da je glupo da ti to govorim jer vidim da si nestrpljiva.
    Ako ti se ne da cekati ikoga idi i izvadi krv da ti pokaze betu

• Vesela2

Prijavi adminu

A sta mogu kad sam takva hehe... volila bi da jesam... nez jel mi rano jer jos ne trebam dobit, tek prekosutra... a i na kakvu betu mislite...

Vesela

maja777

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

djevojke totalno ste fulale temu..

• Vesela2

Prijavi adminu

Jutros sam imala grceve u donjem dijelu stomaka, sinoc sam imala blago krvarenje pa sam misla da sam dobila pa eto nisam izgleda a jucer mi se cijeli dan spavalo pa nez jesu li ito simptomi uz sve ono sto sam napisala... osluskujem tijelo pa napisen kako mi dode tako da vidim vasa razmisljanja za trudnocu.... zato me i zanima bi li mogla bit...

Vesela

• mama@

Prijavi adminu

maja777

djevojke totalno ste fulale temu..

Fulana totalno al nema veze 

• Vesela2

Prijavi adminu

I to je za ljude… mada mislim da nismo al eto… ;-) mogu li dobit odgovor na svoje pitanje….

Vesela

• mama@

Prijavi adminu

Vesela pijes li ili si pila duphaston tablete? Dali ti je izostala M? Svoja pitanja i sumnje mozes pisati i na tebi Tko planira i radi na bebi....
    A sad...koje pitanje si bila postavila

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.