Hej drage moje.. Redovito vas pratim i svasta sam naucila. Imam jedno pitanje. Nadam se da je bila koja u takvojoj situaciji i moze pomoci. Naime, imsm dosta redovite cikluse, ovulaciju takoder imam, al ne mogu zatrudnijeti. Gin mi dala duphaston tablete i rekla nek pijem od 16 do 25 dana ciklusa. Kako ste ih vi pile i dal su pomogle? Hvala. Plusic cekam 8mj.. :-(
Hej drage moje.. Redovito vas pratim i svasta sam naucila. Imam jedno pitanje. Nadam se da je bila koja u takvojoj situaciji i moze pomoci. Naime, imsm dosta redovite cikluse, ovulaciju takoder imam, al ne mogu zatrudnijeti. Gin mi dala duphaston tablete i rekla nek pijem od 16 do 25 dana ciklusa. Kako ste ih vi pile i dal su pomogle? Hvala. Plusic cekam 8mj.. :-(
Ne znam dali ce ti pomoci..
Svatko drugacije pije Duphaston tablete, ovisno kako ti gin preporuci.
Ja npr. imam neredovite cikluse tako sa nista ne zna.. kad sam dobila tablete krenula sam ih piti odmah sutradan jer ne znam kada mi je koji dan ciklusa ( zna mi kasniti i do nekoliko mjeseci ). Poslije popijenih zableta dobila sam M kroz 4 dana
Zdravo :).. Ja pijem Duphaston već 10 dana, zadnju menstruaciju sam imala 15.1.2016.(inače imam redovne menstruacije), ali sam imala oskudno krvarenje 15 dan od prvog dana menstruacije, i Ginekolog mi je propisao Duphaston, sada imam nesvjestice, mučnine, gadi mi se na hranu, ne jedem skoro ništa, bolne grudi, razdražljivost, doktor mi je rekao ako ne dobijem menstruaciju kada prestanem piti Duphaston da se javim na kontrolu.. Jako sam nestrpljiva, nadam se da sam trudna :). Je li neko imao slicno iskustvo?
Irma25
mama frendicaje imala m 2.1,pa 27.1,i od tada nije dobila,danas je radila betu i ona iznosi 0.5,kaze gin.da to nije trudnoca.:(Ali ove tete u lab.su je krit.sto je popila ujutro kavu i sto je zapalila.Bila je kod gin.i rekao je da ce cekat utorak i da mu se javi jel dobila ilil nije.I pitao ju je dali zeli tablete dup..
e sad moje pitanje je sto one ne izazivaju krvarenje tj.pobacaj-ako je trudna ili?jel po njegovom je ona trudna skoro 6tj.hoce li plod ostat ili ce otic pomocu tableta ?
hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji