Duphaston i izostala mjesečnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rency1005
    02. Svibanj 2016. 13:44

vidim da je nekakav rok od zadnje tablete 10 dana,max 2 tj..ako je rana trudnoca ne vidi se odma na testu..najbolje je napravit betu,najsigurnija je..ja sam pod upalom mjehura pa mislim da mi se zato poremetilo..imam i policisticne jajnike i bez obzira sto ne pazimo,necu samo tako ostat trudna..

Suncokretica
    02. Svibanj 2016. 17:06

Eto ja se vratila s pregleda, bio je neki doktor na zamjeni koji kaže da mi je stijenka maternice pretanka i da mi moja doktorica nije trebala dati duphaston. Dakle izgubila sam mjesec dana bezveze 
    Poslao me ne vađenje svih spolnih hormona jer mi zbog njih očito ništa ne radi kako treba i kaže da će moja doktorica odlučiti kako ćemo dalje. Ja se nadam da neću dugo čekati na nalaz hormona, a sad sam u dilemi da li svojoj doktorici uopće više vjerovati, ona je vidjela da je stijenka 13 mm, a u biti je bila puno puno manje i duphaston nije imao efekta na to sve, trebala je to odmah znat, baš sam ljuta . On je čak spomenuo humanu oplodnju tak da mi se čini da će ovo biti težak put i totalno se osjećam katastrofalno, krivim sama sebe što imam tak glupo tijelo i hormone 
    Rency, tebi držim fige da što prije ostaneš trudna!

Suncokretica
    02. Svibanj 2016. 20:21

Luki5 hvala na savjetima i motivaciji. Zaista si čudo prirode i dokaz da je sve moguće... Nadam se da ću jednog dana i ja dijelit svoju priču dalje i motivirati druge. 
    Ako sam dobro zapamtila od cijelog tog stresa, mislim da je rekao da je endometrij 3mm. Kod mene su drugi nalazi uredni, hormoni su problem. A valjda se i to da riješiti nekim putem, vidjet ćemo što nalazi i pretrage kažu...
    Trenutno se baš osjećam koma, skupilo mi se svega i isplakala sam se pošteno . Baš sam pod velikim stresom od posla, smrti i bolesti u obitelji, a sad još i to. Inače sam po prirodi osjetljiva i nažalost uvijek sve vidim negativno. Idemo dalje korak po korak, prvo vadit hormone, sutra ujutro zovem bolnice da vidim gdje ću prvo doć na red...

Suncokretica
    03. Svibanj 2016. 07:22

Nemam ciklusa od prvog mjeseca otkako sam prestala piti kontracepcijske tako da zbilja ne znam, nadam se da se to mijenja i da će se tabletama uspjeti izregulirati, stvoriti dovoljno debeli endometrij i jajnu stanicu... Kod mene bez tableta nema ničega, tako da mi je čudno da me nije odmah slala na vađenje hormona. Al sam u velikom strahu da neću uspjeti ostat trudna, a to mi je najveća želja u životu . Spremna sam odmah i na umjetne oplodnje ako treba. Znam da ne smijem tako razmišljati ali ne mogu si pomoći...
    A eto sad idemo korak po korak, prvo hormoni pa ćemo vidjet što i kako dalje... Svakako se javim kad saznam nešto više! Pozdrav 

Suncokretica
    03. Svibanj 2016. 21:16

Ma ajde gledaj to pozitivno, imaš preduvjete za uredan ciklus, meni ni uz duphaston nije došla... Sad ćeš lijepo izregulirati tabletama cikluse, pratit plodne dane i bit će sigurno +  

• rency1005
    03. Svibanj 2016. 23:33

necu vise pit tablete..kako bude bude..doci ce i tebi,ne stresiraj se 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.