Duphaston i izostala mjesečnica

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Vesela

A sta mogu kad sam takva hehe… volila bi da jesam… nez jel mi rano jer jos ne trebam dobit, tek prekosutra… a i na kakvu betu mislite…

Beta progesteron.... vadi se krv i po betinim vrijednostima vide dali si trudna...

• Vesela2

Broj poruka: 81

Prijavi adminu

Dufaston sam davno pila a  sutra bi trebala dobit pa me zanima postoji li mogucnost da sam trudna a sama osluskujem svoje tijelo…
    -Dosta puta sam znala primjetit da mi urin potamno
    -Isto tako sam i dosta puta bila nervozna toliko da sam dosla do samog ruba gubitka strpljenja i zivaca jer su mi zivci rasli sve vise i vise
    -U danu odem dosta puta na wc
    -U jednom trenutku dok sam preko podne spavala bila mi je muka al ne toliko
    -S vremena na vrijeme mi zna udarit u noge..
    -Jutros imala grceve u donjem dijelu stomaka
    -Sinoc blago krvarenje pa sam misla da sam dobila al izgleda da nisam
    -A jucer mi se cijeli dan uzasno spavalo…
    Zato po svemu ovome pitam bi li mogla bit i postoji li ta mogucnost…?

Vesela

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Vesela da, mogucnost postoji naravno... simptomi su za svaku zenu drugaciji i mogu se vezati uz trudnocu i uz stosta drugo... Ali svakako postoji mogucnost
    Dali jos curis ili?

Pepita2109

Broj poruka: 2751

Prijavi adminu

Vesela znam da si nestrpljiva ali pričekaj da ti zakasni M pa napravi test,ako je negativan ako ti nije uobičajeno da kasni nazovi doktora.. a kao što mama2 kaže simptomi su indvidualni, sve simptome koje imaš mogu,a i ne moraju upućivati na trudnoću... koliko godina imaš?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Vesela2

Prijavi adminu

A evo trebala bi sutra dobit al dnevnom ulosku sam primjetila da ima malo krvavo al nije to cista krv a na obris nemam nista… tek mi je 21… msm volila bi ja da ne dobijem i da budem trudna al.. kazem vam da trenutno nemam i da bi trebala sutra dobit ako me to ne zaskoci i danas pa dobijem… ne bi volila naravno…

Vesela

Pepita2109

Prijavi adminu

Vesela

A evo trebala bi sutra dobit al dnevnom ulosku sam primjetila da ima malo krvavo al nije to cista krv a na obris nemam nista… tek mi je 21… msm volila bi ja da ne dobijem i da budem trudna al.. kazem vam da trenutno nemam i da bi trebala sutra dobit ako me to ne zaskoci i danas pa dobijem… ne bi volila naravno…

Djeluješ mi puno mlađe po postovima koje pišeš,ali to sada nije ni bitno.. Gledaj znam da si nestrpljiva,ali to je još samo jedan dan čekanja, najkasnije dva dakle ako sutra ne dobiješ prekosutra napravi test.. ja čekam već preko 30dana da te utješim, tako da samo hrabro, trudnoću ne možeš forsirati, doći će kad bude suđeno da dođe a do tad uživajte ti i tvoj dragi..

🙏👸👸🙏❤️

• Vesela2

Prijavi adminu

Kako i po cemu izgledam mlade, je tek mi je 21… a mozda mi je to implatacijsko krvarenje ko ce znat..stvarno nisam pametna.. zasto prekosutra da napravim test ako sutra ne dobijem.. msm to mi je mozda rano a i vece su sanse da rezultat bude negativan… trebala bi mozda najmanje tjedan dana pricekat pa ako recimo u tom vremenu ne dobijem onda radit test…stvarno nisam vise pametna sta da mislim i sta da radim…

Vesela

Pepita2109

Prijavi adminu

Vesela

Kako i po cemu izgledam mlade, je tek mi je 21… a mozda mi je to implatacijsko krvarenje ko ce znat..stvarno nisam pametna.. zasto prekosutra da napravim test ako sutra ne dobijem.. msm to mi je mozda rano a i vece su sanse da rezultat bude negativan… trebala bi mozda najmanje tjedan dana pricekat pa ako recimo u tom vremenu ne dobijem onda radit test…stvarno nisam vise pametna sta da mislim i sta da radim…

Starija sam od tebe možda dvije godine ovisi jesi li tek navršila 21 ili ćeš uskoro 22, i ja pokušavam dobiti bebu nekoliko mjeseci, ali eto nekako po načinu pisanja mi djeluješ jako mlado. Mislila sam prekosutra jer si nestrpljiva već sada hehe ali da bilo bi dobro pričekati tjedan dana jer bi ti tad 100% bio točan test..implantacijsko krvarenje naravno da je moguće,ali ne mora ni to biti, bolje sačekaj.. i pridruži nam se u grupi https://klokanica.24sata.hr/forum/zelim-dijete/zelim-dijete-37/tko-planira-i-radi-na-bebi-347/p527#post_73764
    jer si daleko od teme koja piše u naslovu

🙏👸👸🙏❤️

• Vesela2

Prijavi adminu

Uzasno sam nestrpljiva al moram sacekat tjedan dana pa u to vrijeme vidit sta ce bit…Jer mi je prerano to za radit test… vjerojatno cu dobit iako ne bi bilo bas pozeljno pa cemo vidit… boze ti daj da ne dobijem…

Vesela

• Vesela2

Prijavi adminu

Vec mi je 21 a u sedmom mjesecu punim 22-gu..

Vesela

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.