Bok curke
Imam jedno pitanje
prvi puta sam sad pocela piti duphaston za progesteron i od kad ih pijem koristim ovulacijske trakice i stalno su pozitivne. kolika je vjerojatnost da mogu ostat trudna nakon prve terapije?
bas bi htjela ostat trudna :D
Mare ja sam takoder bila na terapiji s duphastone tabletama prosli mjesec.. Procurila sam 4 dana nakon sto sam prestala piti terapiju i trajalo je nesto krace negoli inace cca 4 dana. Tblete sam dobila da se organizam procisti i gin je rekao da postoji velika vjerojatnost da se nakon duphastona ostane trudan.... ja ga drzim za rijec ... hahahaha
Mare nadam se da cebiti bolje od s ih tih tableta, da ih ne pijes bezveze. da te pitam...koloko dugo zelis i radis na bebici?
udala sam se prosle god u 6 mj od tad do 9 mj prosle godine nismo ni razmisljali o bebi i nije se primilo
od onda mi je doktor rekao da imam ciste i sad pokusavamo to rijesiti
a po tim tabletama kaj mi je sad dao ocito nemam ovulacije
znaci sad ce biti skoro godina dana
ko zna mozda se i primi s tim tabletama
Drzim ti figice da sve rijesis u kratkom roku i da se javis jednim plusicem ubrzo
Pozdrav! Ja cu sad poceti piti duphaston tablete. Nisam tocno razumjela doktoricu sto je rekla. Pijem kaj pomoc kod zatrudnjivanja. Kako bi onda trebala piti? Znam da je 2 puta na dan.
Pijes tocno onako kako dr prepisao I ako nije rekao tocno vrijeme kad pijes onyda kreces sto prije. Tj odmah Barem sam ja tako
Sortiraj odgovore
Najstariji