Duphaston i izostala mjesečnica

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Vesela

Nekako mi se cini da ne mogu ostat po svim dosadasnjim nalazima koje sam radila… a sada imam funkcionalnu cistu na lijevom jajniku… a sto se tice plodnih dana oni su 2 tjedna prije iduce menstruacije tako da mi pocinju od danas ako moram dobit 23.-eg… al fora je sto se uzalud trudimo cak i u ova dva tjedna jer ovaj ciklus opet necu imat ovulaciju… to mi je rekla kad me gledala na ultrazvuku… ovo je vec drugi ciklus da je ovako, tj. da nemam ovulaciju… pa msm glupo mi je trudit uzalud kad nemam nista od ovog cikusa… i.sad bi muz trebo na spermiogram i ako mu nalaz bude negativan necu morat na prohodnost, ali ako mu bude dobar obavezno cu morat… a vise mi je preko glave ovih pretraga… sve vise sumnjam da mogu ostat trudna cim mi idemo na kojekakave pretrage za neplodnost… stvarno mi je vise da tako kazem dopizdilo da prostite…

Glavu gore....Nista nije uzaludno. A I tijelo je jedan veliki misterij tako da svasta nesto iznenadi. Samo hrabro naprijed I pozitivne misli. Nijedan trud nije uzaludan. Drzi se :)

14.06.2014. L ♥

• Mare117

Broj poruka: 86

Prijavi adminu

Bok curkeImam jedno pitanje
    prvi puta sam sad pocela piti duphaston za progesteron i od kad ih pijem koristim ovulacijske trakice i stalno su pozitivne. kolika je vjerojatnost da mogu ostat trudna nakon prve terapije?
    bas bi htjela ostat trudna :D

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Mare ja sam takoder bila na terapiji s duphastone tabletama prosli mjesec.. Procurila sam 4 dana nakon sto sam prestala piti terapiju i trajalo je nesto krace negoli inace cca 4 dana. Tblete sam dobila da se organizam procisti i gin je rekao da postoji velika vjerojatnost da se nakon duphastona ostane trudan.... ja ga drzim za rijec ... hahahaha

• Mare117

Prijavi adminu

mama2
    bas sam bila jucer kod doktora ciste se jos vide i sad mi je dao neke clomiphen tablete (tolko u cijelom zivotu nisam popila tableta koliko sada).

• mama@

Prijavi adminu

Mare nadam se da cebiti bolje od s ih tih tableta, da ih ne pijes bezveze. da te pitam...koloko dugo zelis i radis na bebici?

• Mare117

Prijavi adminu

udala sam se prosle god u 6 mj od tad do 9 mj prosle godine nismo ni razmisljali o bebi i nije se primilo
    od onda mi je doktor rekao da imam ciste i sad pokusavamo to rijesiti
    a po tim tabletama kaj mi je sad dao ocito nemam ovulacije
    znaci sad ce biti skoro godina dana
    ko zna mozda se i primi s tim tabletama

• mama@

Prijavi adminu

Drzim ti figice da sve rijesis u kratkom roku i da se javis jednim plusicem ubrzo

• Mare117

Prijavi adminu

mama2

Drzim ti figice da sve rijesis u kratkom roku i da se javis jednim plusicem ubrzo

hvala nadam se da bude :D

• ivanavi

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Pozdrav! Ja cu sad poceti piti duphaston tablete. Nisam tocno razumjela doktoricu sto je rekla. Pijem kaj pomoc kod zatrudnjivanja. Kako bi onda trebala piti? Znam da je 2 puta na dan.

• mama@

Prijavi adminu

Pijes tocno onako kako dr prepisao I ako nije rekao tocno vrijeme kad pijes onyda kreces sto prije. Tj odmah Barem sam ja tako

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.